'T Keldertje

Dinerbon Sassenheim 'T Keldertje
Adres
Hoofdstraat 147
2171BA Sassenheim
Dinerbon Sassenheim 'T Keldertje

In partycentre De Oude Tol in Sassenheim kunt werkelijk van alles doen: Trouwen, vergaderen, bowlen. Maar niet veel mensen weten dat je er ook heerlijk culinair kunt genieten. 'T Keldertje is een van de vijf geweldige restaurants die zich bevinden in het partycentrum, en zeker niet de minste.

 

U kunt hier terecht voor verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Restaurant 'T Keldertje serveert verschillende klassieke gerechten. Denk aan Spare ribs, of Kip van het spit, geserveerd met salade en friet. De menukaart van ‘T Keldertje is erg divers, uitgebreid en biedt voor een ieder wat wils. Van kinderen tot vleeseters en vegetariërs, kortom: voor het hele gezin! De sfeer van het restaurant is gezellig, donker met mooi gedekte tafels. Het restaurant beschikt over een eigen bar, waar u terecht kunt voor al uw drank wensen. En bovendien kunt u hier gewoon ‘betalen’ met uw dinerbon of dinercheque!

 

Wilt u  in een herberg achtige sfeer gezellig genieten met vrienden of familie van eerlijke en smakelijke gerechten? Kom dan eens langs bij T’ Keldertje in partycentre De Oude Tol in Sassenheim. Gaat u een avondje bowlen met familie of vrienden en wilt u ook samen eten? Bekijk dan een van arrangement mogelijkheden op de website.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10