Thuys Eten & Drinken

Dinerbon Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Adres
Zandkade 14A
4209 BC Schelluinen
Telefoon
0183 623073
Dinerbon Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Dinerbon Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Dinerbon Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Dinerbon Schelluinen Thuys Eten & Drinken

Onder de rook van Rotterdam in het plaatsje Schelluinen ligt restaurant Thuys Eten & Drinken. Hier kun je met je Dinerbon terecht in het gezellige restaurant of de cafetaria. Zowel het restaurant als de cafetaria hebben een eigen terras. Hoef je niet perse te eten? Dan kun je ook plaats nemen op één van de barkrukken aan de bar voor een lekker drankje. Voor de deur kun je gemakkelijk en gratis parkeren. Kortom met je Dinercheque kun je bij Thuys Eten & Drinken goed terecht voor je lunch, diner of voor de lekkere hap tussendoor.

Het restaurant

Het restaurant is heel gezellig ingericht, waarbij in de winter zelfs een gezellige kachel brandt. Je verblijft dus in een gezellig ambiance, waar je met je Dinerbon heel gezellig kunt eten in een karakteristiek gebouw. De kaart is niet zo heel groot, maar dat hoeft niet, want er zijn enkele leuke en complete menu's waar je uit kunt kiezen en tegen heel scherpe prijzen. Bestel bijvoorbeeld de ‘Mixed Grill’. Hierbij geniet je van diverse soorten vlees, zoals kip, biefstuk, spareribs en varkenshaas, allemaal perfect door de kok klaargemaakt. Hierbij krijg je drie verschillende soorten sauzen en aardappels of patat en groenten. Iedere donderdag mag je hier genieten van het ‘Thuys 3-gangenmenu. Wat het precies is, blijft geheim, maar je geniet zeker van een soep als voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert of koffie. Dus voor stijlvol maar toch eenvoudig uit eten? Ga dan naar het restaurant van Thuys Eten & Drinken.

De cafetaria

De cafetaria is wat kleiner in oppervlakte dan het restaurant, maar de kwaliteit van het eten is uitstekend. De frieten van Thuys Eten & Drinken zijn in de gehele omgeving hoog aangeschreven. Als je dus in de buurt van Schelluinen bent, schroom dan niet om met je Dinercheque langs te komen om van een portie friet te genieten. Wil je goedkoop met de familie eten uit de cafetaria bestellen? Maak dan gebruik van de Familiedeal. Je krijgt voor € 12,50 een gezinszak friet voor vier personen met vier snacks, waarbij je de keuze hebt uit een frikandel, kroket of een kaassoufflé. Je kunt in de cafetaria zelf eten, bij mooi weer op het terras, of gewoon afhalen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10