Blue Lagoon

Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Adres
Strand Noord 25 - 27
2586JK Scheveningen
Telefoon
070 - 350 12 25
Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon
Dinerbon Scheveningen Blue Lagoon

Blue Lagoon is een fijn strandpaviljoen in Scheveningen die comfort, luxe en heerlijk eten biedt. Kom langs na een dagje zwemmen in de zee of een lange strandwandeling en rust lekker uit op één van de heerlijke loungebanken. Blue Lagoon is het leukste en beste strandpaviljoen aan de kust van Scheveningen. Gelukkig accepteren ze ook uw Dinerbon!

Voor elke gelegenheid bent u bij Blue Lagoon van harte welkom voor een welverdiend hapje en drankje. Schuif aan voor een romantisch diner voor twee, een lunch met zakenrelaties of ter afsluiting van een dagje uit met vrienden. Neem ook uw Dinercheque mee! Op de lunchkaart staan diverse lekkernijen zoals een zalmwrap, een bol met carpaccio en truffelmayonaise, brood met geitenkaas en honing of kipsaté. Blue Lagoon is ook zeer geschikt als gezellige borrellocatie. Ze hebben een uitbreide cocktailkaart en diverse borrelbites zoals nachos met kaasdip, kipspiesjes en zelfs oesters! Kom helemaal tot rust onder het genot van een zomers hapje en drankje. Blijf gerust hangen voor een smakelijk diner met uw Dinerbon. Wat dacht u van een malse entrecote of een Scheveningse zeebaars? Uiteraard kunt u ook Zeeuwse mosselen bestellen.

Blue Lagoon biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u ook in ruil voor uw Dinercheque één van de overheerlijke houtovenpizza’s bestellen. Ze hebben onder andere een Pizza Pepperoni en een Pizza Quatro Formaggi. Een aanrader is de Pizza Blue Lagoon met tonijn, uienringen, paprika, champignons en rucola. Het is trouwens ook mogelijk om de pizza’s af te halen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10