BROOKLYN Burgers & Steaks

Dinerbon Scheveningen BROOKLYN Burgers & Steaks
Adres
Strandweg 43
2586 JL Scheveningen
Telefoon
070 350 2068
Dinerbon Scheveningen BROOKLYN Burgers & Steaks

Aan de zonnige kust van Scheveningen vindt u BROOKLYN Burgers & Steaks. Dit eersteklas steakhouse is een bekende naam in de wijde omgeving en u kunt hier nu ook van de beste burgers in town komen genieten met uw dinerbon. Het interieur van BROOKLYN is warm en trendy. Binnen kunt u neerploffen in de grote leren chesterfield banken en buiten ligt een gezellig terras van waaruit u uitzicht heeft op de kustlijn en de ondergaande zon. De vlotte bediening van BROOKLYN staat elke dag de gehele dag voor u klaar om uw dag op het strand compleet te maken.

De chef-kok van BROOKLYN Burgers & Steaks bereidt alle gerechten ter plekke met de meest verse ingrediënten en het beste vlees. Zo kunt u genieten van de grootste en sappigste Porterhouse T-bone steak en de allerhoogste burger. Bent u niet zo’n vleesliefhebber? Dat is geen enkel probleem. De kok gooit met liefde een lekker stuk zalm of een spies met vegetarische ingrediënten op de grill. Zo is er voor iedereen wat wils en is uw dinercheque bij BROOKLYN altijd goed besteed.

De prijs – kwaliteitverhouding wordt bij BROOKLYN Burgers & Steaks nooit uit het oog verloren, waardoor u altijd betaalbaar kunt genieten van de lekkerste gerechten terwijl u ontspannen over de zee uit tuurt. Het restaurant is al vanaf de late ochtend geopend, dus u kunt met uw dinerbon bij BROOKLYN terecht voor een laat ontbijt, een stevige lunch, uitgebreid diner of een late borrelhap! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10