De Hofnar Scheveningen

Dinerbon Scheveningen De Hofnar Scheveningen
Adres
Doctor Lelykade 28
2583CM Scheveningen
Telefoon
070 3540970
Dinerbon Scheveningen De Hofnar Scheveningen
Dinerbon Scheveningen De Hofnar Scheveningen

De Hofnar Scheveningen vindt u aan de Doctor Lelykade in Scheveningen. Vanaf nu kunt u ook hier uw dinerbon verzilveren. Naar De Hofnar Scheveningen gaat u als u van het echte gezellige café leven houdt of van deze sfeer houdt. Het café is gezellig en knus ingericht. De warme en gezellige sfeer zult u meteen voelen bij binnenkomst. U wordt namelijk fijn onthaald door het leuke team van De Hofnar. Zij zijn vriendelijk, gastvrij en werken hard om ervoor te zorgen dat u een fijn bezoek heeft. In de omgeving kunt u ook altijd heerlijk wandelen en tussendoor of na uw wandeling neerploffen op 1 van de stoelen van De Hofnar Scheveningen! Door een bezoek te brengen aan De Hofnar Scheveningen is uw dag gelijk goed! Het is een leuk café waar u zeker met vrienden en familie terecht kunt!

U vindt de meest lekkere gerechten op de menukaart van het café. Er is zowel een lunchkaart als een dinerkaart. Zo is handgesneden brood met verschillende soorten beleg, pannenkoeken, burgers, salades, steaks, visgerechten, vegetarische gerechten en nagerechten. U kunt lekker smullen met uw dinercheque! Wilt u ook verschillende dranken proeven met uw vrienden? Dat is natuurlijk ook mogelijk! U zult echt volop kunnen genieten!

De Hofnar Scheveningen is geopend van maandag tot en met zondag. De openingstijden kunnen verschillen tussen 10:00 uur en 01:00 uur. Houdt u van lekker eten en wilt u echt genieten, ga dan met uw dinercheque of dinerbon naar De Hofnar Scheveningen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10