De Maatschappij eetcafe

Dinerbon Scheveningen De Maatschappij eetcafe
Adres
Keizerstraat 67
2584BC Scheveningen
Telefoon
070 3502683
Dinerbon Scheveningen De Maatschappij eetcafe

U kunt met uw dinerbon nu uitstekend terecht aan de Keizerstraat in Scheveningen. Hier staat namelijk eetcafé De Maatschappij! Al sinds 2003 is De Maatschappij een begrip in Scheveningen. In het prachtige Scheveningen kunt u prachtige wandelingen op het strand maken, heerlijk uitwaaien terwijl u geniet van de zon! De kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand en met mooi weer kan er ook gezwommen worden in de prachtige zee. U kunt er een heerlijke dag van maken door de dag af te sluiten in eetcafé De Maatschappij! De Maatschappij heeft een mooi en gezellig interieur. Er is veel gewerkt met donkere kleuren waardoor er een warme en gezellige sfeer in het eetcafé ontstaat. De Maatschappij heeft ook een terrasje. Hier kunt u met mooi weer ook heerlijk genieten van uw maaltijd en natuurlijk alles van buiten!

De Maatschappij heeft een gevarieerde en uitgebreide menukaart waar u met uw dinercheque ook van kan genieten! Op de menukaart staan soepen, verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Er zijn veel vlees en visgerechten, zowel in de voor- en hoofdgerechten, maar er zijn ook genoeg vegetarische gerechten aanwezig. Zo is er voor iedere eter zeker iets lekkers te eten. Jong en oud zal heerlijk kunnen genieten! De gerechten zijn ook zeker van een goede kwaliteit, u zult dis zeker proeven als u bij De Maatschappij komt eten.

Het eetcafé is de hele week geopend. De openingstijden kunnen verschillen tussen 14:00 uur en 2:00 uur. Niet twijfelen want De Maatschappij is zeker een aanrader voor u en uw  dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10