Duo eten en drinken

Dinerbon Scheveningen Duo eten en drinken
Adres
Keizerstraat 122
2584BL Scheveningen
Telefoon
070 8874844
Dinerbon Scheveningen Duo eten en drinken

Zin in een fijne lunch, een leuke vrijdagmiddagborrel of een geslaagd diner in een écht Schevenings decor? Bezoek met uw dinerbon ons sfeervolle restaurant aan de Keizerstraat 122. Of u nu alleen een kopje koffie komt drinken, met een collega komt lunchen of met de hele familie komt dineren. Bij DUO Eten & Drinken is het altijd gezellig. DUO Eten & Drinken opende op 2 februari 2016 zijn deuren in Scheveningen. Het restaurant biedt fijne gerechten tegen een zachte prijs in een echte Scheveningse ambiance. Hiervan kunt u genieten tussen de vele prachtige foto’s van Scheveningen die de wanden en het plafond sieren. In het leuk ingerichte hoekje met meerpalen waant u zich zelfs even in de haven! Kom dat beleven met uw dinercheque!

Op onze menukaart vindt u een ruime keuze aan vis- en vleesgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van sliptong gebakken in roomboter, op de plaat gebakken zalmfilet of heerlijk verse kibbeling? Ook geniet u onder meer van onze tournedos met peper- champignon of stroganoffsaus, kipsaté met pindasaus, kipcordonbleu gevuld met ham en kaas en niet te vergeten de surf&turf.  Naast de menukaart hebben we ook wisselende gerechten aan de wand. Onze lunchkaart is zeer divers met rijk belegde broodjes, tosti's, salades en heerlijke uitsmijters.Bij het bereiden van onze maaltijden maken we zoveel mogelijk gebruik van glutenvrije kruiden. Naast heerlijk eten hebben wij nu ook verse fruit smoothies, zoals banaan, aardbei, mango en kiwi, waar u ook met uw dinerbon voor kunt betalen.

Voor de kids hebben wij elke woensdagmiddag van 12:00-17:00 uur pannenkoeken voor €2,50. Daarnaast kunnen zij heerlijk vermaken in onze speelruimte.

Komt u binnenkort eens met uw dinercheque een onvergetelijke avond beleven bij DUO Eten & Drinken. Wij kijken uit naar uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10