El Nino

Dinerbon Scheveningen El Nino
Adres
Strandweg 31
2586 JL Scheveningen
Telefoon
070 322 9107
Dinerbon Scheveningen El Nino
Dinerbon Scheveningen El Nino
Dinerbon Scheveningen El Nino
Dinerbon Scheveningen El Nino

El Niño is voor veel Hagenezen en bezoekers dé hotspot in Scheveningen aan zee. U kunt er nu ook terecht met uw Dinerbon! Bij El Niño draait alles om de ultieme gastvrijheid, volledige ontspanning en heerlijke mediterrane gerechten. Ga lekker zitten op het terras, de veranda of binnen bij de open haard en bestel een lekker hapje en drankje. Ze beschikken zelfs over een uitgebreide cocktailkaart waar onder andere mojito, frozen piña colada en long island ice tea op staan. Bij El Niño komt u gegarandeerd in de vakantiestemming! Kom nu langs en neem gerust uw Dinercheque mee.

El Niño is in het zomerseizoen dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Op de lunchkaart vindt u diverse tosti’s, eiergerechten, pannenkoeken, wraps en sandwiches. Wat dacht u bijvoorbeeld van een clubsandwich met kipfilet, bacon, ei, avocado, tomaat en sla? El Niño staat bekend om haar tapas, die u de hele dag door kunt bestellen. In ruil voor uw Dinerbon kunt u genieten van meerdere kleine hapjes zoals gegrilde varkensribbetjes, mosselen in Spaanse stijl en kroketjes van spinazie en kaas. Uiteraard kunt u tijdens een diner ook gewoon van de reguliere menukaart bestellen. Bij El Niño is de gemoedelijke zomerse sfeer altijd aanwezig, ook als de zon een dagje niet schijnt.

Iedere donderdagavond kunt u bij El Niño genieten van een Indonesisch buffet met diverse authentieke gerechten. Denk hierbij aan huisgemaakte rendang, saté atyam, atjar ketimin en nog veel meer. In ruil voor uw Dinercheque mag u zo veel opscheppen van dit buffet als u maar op kunt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10