Noordzee Boulevard

Dinerbon Scheveningen Noordzee Boulevard
Adres
Strandweg 183-187
2586 JM Scheveningen
Telefoon
070 - 3506092
Dinerbon Scheveningen Noordzee Boulevard
Dinerbon Scheveningen Noordzee Boulevard

Na een lange dag op het strand vertoeft te hebben is de maag vaak in rep en roer. Ook als u een lange wandeling heeft gemaakt over de boulevard van Scheveningen wil de maag nog wel eens wat van zich laten horen. Hier is een redelijke oplossing voor. Een hapje eten. Er is op de boulevard immers meer dan genoeg eetgelegenheid. Maar waarom zou u genoegen nemen met een middelmatige snackbar als u ook een heerlijke maaltijd kan eten bij het restaurant Noordzee Boulevard. Hier kunt u zelfs betalen met een Diner Cadeau Dinerbon.

U zult in dit restaurant met open armen ontvangen worden zodat u met veel aangenaam gevoel plek aan tafel neemt. Hier krijgt u vervolgens een kaart in de handen die bomvol staat met gerechten waar iedereen blij van wordt na een lange dag op het strand. Het moet natuurlijk wel een beetje een verrassing blijven, anders begint u nu al met watertanden.

Met prachtig uitzicht over de Noordzee is dit de aangewezen locatie voor een intiem diner voor twee. Maar wees gerust u kunt hier ook perfect eten met een grotere groep. Als u het van te voren even laat weten kunt u hier zelfs met hele grote groepen gaan eten. Daar doen ze bij Noordzee Boulevard alles behalve moeilijk over.

Kom snel een hapje eten bij Noordzee Boulevard want ze weten hier precies hoe u behandeld wilt worden na een lange wandeling in de zeewind. U zult geen last meer hebben van honger na uw bezoekje. Ook zal uw portemonnee niet tegenstribbelen. Aangezien u kunt betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10