Opporto Scheveningen

Dinerbon Scheveningen Opporto Scheveningen
Adres
Badhuisweg 1
2587CA Scheveningen
Telefoon
070 8881030
Dinerbon Scheveningen Opporto Scheveningen
Dinerbon Scheveningen Opporto Scheveningen

Met uw dinerbon kunt u nu terecht bij restaurant Opporto Scheveningen. Aan het Badhuisweg in Scheveningen staat dit prachtige restaurant. Opporto is gevestigd in een mooi en chique gebouw. Restaurant Opporto is een seafood & grill restaurant met een mediterraanse tint. U kunt in de omgeving van het restaurant prachtig wandelen en helemaal tot rust komen. U kunt er dus een heerlijke dag uit van maken met vrienden en/of familie. Om de dag helemaal perfect af te sluiten gaat u natuurlijk eten bij restaurant Opporto! Het restaurant heeft een hippen en sfeervolle ambiance. Het team van het restaurant helpt u vriendelijk tijdens uw bezoek. Zij helpen u graag als u een allergie heeft om dit door te geven aan de koks, maar ook als u vragen of wensen heeft voor de gerechten.

In de keuken worden geweldige gerechten bereid. De specialiteiten van restaurant Opporto zijn zowel de spectaculaire warme als koude visplateaus en de cataplana. U kunt ook à la carte bestellen. Het merendeel van de kaart bestaat ui vis gerechten, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een gegrilde lam. Voor uw dinercheque krijgt u genoeg keuze bij Opporto! Voor de kinderen zijn er ook heerlijke speciale kindergerechten aanwezig. Zo kan jong en oud optimaal genieten van het eten bij restaurant Opporto!

Van zondag t/m donderdag is het restaurant geopend van 12:00 uur tot 1:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12:00 uur tot 2:00 uur. Lekker smullen met uw dinercheque of dinerbon doet u bij restaurant Opporto!

 

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10