Restaurant Columbus

Dinerbon Scheveningen Restaurant Columbus
Adres
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen
Telefoon
070-3522526
Dinerbon Scheveningen Restaurant Columbus

Restaurant Columbus bevindt zich aan de Strandweg in  Scheveningen. U kijkt hier tijdens het eten uit over de prachtige zee en het strand. Een ontspannend gevoel terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd, dat vindt u alleen bij Columbus! U beleeft een dag Scheveningen het best als u langs gaat bij restaurant Columbus. De ideale plek en sfeer om te gaan uit eten met uw dinercheque! Het restaurant is geschikt voor zowel jong als oud. Maak er een gezellig familiedagje van of juist een romantische date. Het kan allemaal bij restaurant Columbus!

In de keuken van Columbus wordt ontbijt, lunch en diner bereid. U kunt ontbijt & gebak, eieren & pannenkoeken, lunch broodjes, lunch specials, fingerfood gerechten, voor-, hoofd- en nagerechten, en nog véél meer. Er is veel mogelijk bij restaurant Columbus. Voor uw dinerbon krijgt u dus een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Voor de allerkleinste is er ook een kindermenu aanwezig. Zo heeft iedereen zeker iets lekkers te eten! Van een heerlijke salade met tonijn in olijfolie, kappertjes en rode ui tot gegrilde lamskoteletten met huisgemaakte thijm-balsamicosaus. Of van een carpaccio van ossenhaas met groene pesto en Parmezaanse kaas tot 5 grote ongepelde gamba’s in knoflookolie gebakken en geserveerd met citroen en aïoli.

Restaurant Columbus is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 22:00 uur, en op zondag van 9:00 uur tot 22:00 uur. Maak er een mooie dag van met uw dinercheque of dinerbon bij restaurant Columbus!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10