Restaurant Lemongrass

Dinerbon Scheveningen Restaurant Lemongrass
Adres
Dr. Lelykade 24
2583 CM Scheveningen
Telefoon
070 352 02 95
Dinerbon Scheveningen Restaurant Lemongrass
Dinerbon Scheveningen Restaurant Lemongrass

Het Mekka van de wijn is te vinden in Scheveningen. Het gaat hier natuurlijk om het restaurant Lemongrass, dit bijzondere restaurant staat zo onderhand bekend als de beste locatie voor een overdonderende keus aan wijn. Gelukkig staat het personeel altijd voor u klaar om u te helpen met het maken van de beste keus. Ook als u een dinerbon van Diner Cadeau heeft wordt u met veel plezier geholpen.

Lemongrass is onderhand een echt begrip geworden. Het verbaasd dan ook niemand in Scheveningen dat ze hier een lange lijst van vaste gasten hebben die met grote regelmaat terug blijven komen. Het is niet alleen de wijn waar ze voor terug blijven komen. Er wordt met veel plezier gegeten bij Lemongrass zowel tijdens de lunch als tijdens het diner. Tijdens de lunch kunt u kiezen voor een twee gangen menu maar tijdens het diner kunt u voor een drie- of vier gangen menu kiezen. Met het oog op duurzaamheid kunt u deze alleen per tafel bestellen. Op deze manier kan iedereen aan tafel van hetzelfde genieten. Maar ook als u een vegetariër bent kunt u heerlijk eten bij Lemongrass.

Door de prachtige ligging, aan de tweede binnenhaven van Scheveningen, kunt u niet alleen lekker eten maar heeft u er ook nog eens een prachtig uitzicht bij. Ook tijdens de minder mooie dagen is het hier goed toeven.

Kom dus snel langs om een kijkje te nemen in de bijbel van wijn en laat u verleiden om er een hapje bij te eten. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10