Strandrestaurant Werelds

Dinerbon Scheveningen Strandrestaurant Werelds
Adres
Strandweg 157
2586ZZ Scheveningen
Telefoon
06-51431077
Dinerbon Scheveningen Strandrestaurant Werelds
Dinerbon Scheveningen Strandrestaurant Werelds

Wilt u graag van de gelegenheid gebruik maken om met uw dinerbon heerlijk te gaan eten aan het mooie Hollandse strand, zodat u een heerlijk dagje aan het water kunt combineren met een gezellige avond uit? Dit is nu meer dan mogelijk en wel bij strandrestaurant Werelds. Strandrestaurant Werelds is een sfeervol restaurant dat zich bevindt tussen vele andere strandtenten aan de Strandweg 157 in Scheveningen. Strandrestaurant Werelds is echter niet zoals alle andere, bij Werelds kunt u namelijk terecht voor zowel ontbijt, lunch, diner, feesten, partijen, trouwen, workshops, activiteiten en nog veel meer, en dat allemaal in de bijzondere ambiance die deze strandtent heeft.

Op het menu staan heerlijke en uiteenlopende gerechten. Zoals een echte strandtent betaamt staan er veel visgerechten op de kaart. Zo kunt u met uw dinercheque genieten van een heus Schevenings vistrio. Dit is een combinatie van gerookte zal, makreel en Hollandse garnalen. Het geheel wordt geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus en knapperige toast. Wilt u liever iets pittigers? Dan kunt u proeven van de pittige gamba’s. Deze gamba’s worden geserveerd in piri-piri en u krijgt er heerlijk boerenbrood bij. De mogelijkheden met uw dinercheque zijn groot!

Klinkt Strandrestaurant Werelds als een restaurant dat bij u in de smaak zou kunnen vallen? Twijfel dan niet langer en reserveer een tafel. Het restaurant is wel slechts in het zomerseizoen geopend, dus raadpleeg de website om te controleren of Strandrestaurant Werelds op dit moment geopend is. Wanneer ze geopend zijn ontvangen ze u graag in het restaurant of op het ruime terras met uw dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10