Lin Kitchen

Dinerbon Schiedam Lin Kitchen
Adres
Land van Belofte 11A
3111 NW Schiedam
Telefoon
010 6666888
Dinerbon Schiedam Lin Kitchen
Dinerbon Schiedam Lin Kitchen
Dinerbon Schiedam Lin Kitchen

Een overheerlijke Aziatische keuken proef je bij Restaurant Lin Kitchen

Ben je al bekend met Restaurant Lin Kitchen? Zo niet, doet het je zeker goed om hier een keer een reservering te maken met je dinerbon. De tafels worden in dit leuke restaurant gesierd door gevogelte, wild, Poke bowls, vlees, sashimi, sushi, cocktail, fruits de mer en oesters. Oftewel, een geweldig recept waarmee je een onvergetelijke avond gaat beleven. Geniet met je dinerbon van een lekkere gin-tonic, een bijpassende wijn of een verfrissende frisdrank.

Het hele jaar door is het feest bij Restaurant Lin Kitchen

Heb je de hele avond genoten van gevogelte, wild, Poke bowls, vlees, sashimi, sushi, cocktail, fruits de mer en oesters, dan kun je de avond ook nog eens afsluiten met overheerlijke desserts. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verfijnde selectie kazen of een grandioos dessert? Het hele jaar door is het feest bij Restaurant Lin Kitchen. Het enthousiaste team doet er iedere keer weer alles aan om het je helemaal naar je zit te kunnen maken.

Dagverse en pure seizoensproducten staan centraal in de keuken van Restaurant Lin Kitchen

Dagverse en pure seizoensproducten staan centraal in de keuken van Restaurant Lin Kitchen. En dat proef je direct als je met je dinercheque aan de eerste ronde start. Je geniet van ronde en volle smaken die perfect op elkaar zijn afgestemd. Kom je met je dinercheque ook een keer langs in dit Aziatisch fusion-gourmetrestaurant? Restaurant Lin Kitchen is gemakkelijk te bereiken en gevestigd tegenover het stadhuis van Schiedam. Kom langs met het openbaar vervoer of parkeer je auto twee minuten verder in de ABC parkeer garage. Of je nu met een grote groep of een kleine groep komt lunchen of dineren, ook voor jouw gezelschap is er een leuke tafel te reserveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10