Tabor

Dinerbon Schiedam Tabor
Adres
Overschiedwarsstraat 27
3112 HC Schiedam
Telefoon
010-4733226
Dinerbon Schiedam Tabor
Dinerbon Schiedam Tabor

Er zijn een groot aantal shoarma zaken waar je een lekkere kapsalon kan bestellen. Maar om genoegen te nemen met een gemiddelde kapsalon is nergens voor nodig als u in de buurt van Schiedam woont. Want hier zit Tabor, die de beste Kapsalon bouwt in de wijde omgeving. U kan deze kapsalon nu ook betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Een kapsalon maken lijkt een eenvoudige taak. Wat frietjes, bak döner erover, beetje kaas smelten en afmaken met wat sla. Simpel, toch? Maar daar vergist u zich. De kunst van een kapsalon is de knapperigheid van de frietjes te behouden, zelfs onder de laag vlees. Het geheim hiervan moet dat blijven, een geheim, maar een hint die wel gegeven mag worden is deze: Het vlees moet van de hoogste kwaliteit zijn. Als dit niet het geval is krijg je al snel slappe en zompige friet. Het team van Tabor heeft het geheim jaren geleden ontdekt en daarom zijn ze in Schiedam en omstreken razend populair.

Bij Tabor hebben ze natuurlijk niet alleen kapsalon. De andere schotels en lekkere snacks zijn ook onderdeel van een indrukwekkend repertoire. Doordat ze de kapsalon zichzelf meester hebben gemaakt hebben ze de technieken die ze daarmee hebben ontwikkeld toegepast op andere gerechten. Het resultaat is niet te versmaden en zeker het proberen waard. Kom dus snel langs bij deze Snack-Maestro’s. Ook met een Diner Cadeau Dinercheque bent u van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10