Vlaams Eethuisje

Dinerbon Schiedam Vlaams Eethuisje
Adres
Hoogstraat 131
3111HE Schiedam
Telefoon
010 3141336
Dinerbon Schiedam Vlaams Eethuisje

T’ Vlaamse eethuisje is een restaurant gelegen in Schiedam. De eigenaar van dit restaurant is een echte Belg die heerlijk kan koken. Hij bereid alle gerechten vol passie en dat is te proeven. Met een gemiddeld cijfer van een 7,9 is dit het perfecte restaurant om in een ongedwongen sfeer jou dinerbon of dinercheque te komen verzilveren. Ons restaurant heeft themadiners, diners waarbij je verkleed kan komen. Dit is altijd erg gezellig! Samen met ons personeel zorgen wij voor de beste service.

Zin in een heerlijk stuk vlees of kip? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een populair gerecht is de Gentse waterzooi, dit is een typisch Gents gerecht gemaakt van kip of vis met groenten, room en aardappelen. Deze Gentse specialiteit wordt opgediend als een soort soep met brood, waarbij je je vingers aflikt. Onze menukaart kent nog veel meer heerlijke gerechten die u kunt komen proeven met de dinerbon. Heeft u speciale dieet wensen? Dan kunt u dat bij de bediening aangeven en kijken wij samen naar een oplossing.

Heeft u zin om in een andere setting dan normaal te dineren? Of wilt u gewoon gezellig dineren in een ongedwongen sfeer? Kom dan met u dinercheque naar één van onze themadiners. Wij zijn elke woensdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 23.00 uur geopend. Reserveren kunt u doen via iens.nl of door te bellen naar 010 314 1336.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10