Eethuys de Waag

Dinerbon Schoonhoven Eethuys de Waag
Adres
Dam 9
2871 CS Schoonhoven
Telefoon
0182-382959
Dinerbon Schoonhoven Eethuys de Waag
Dinerbon Schoonhoven Eethuys de Waag
Dinerbon Schoonhoven Eethuys de Waag

Let op: Op dit moment kunt u de cadeaukaart alleen besteden bij dit restaurant op doordeweekse dagen.

Lijkt het u leuk om met uw dinerbon te gaan eten op een gezellige centrale plek in het mooie Schoonhoven? Dan moet u eens een kijkje nemen bij Eethuys de Waag aan de Dam 9 in het centrum van de stad. Bij de ‘Schoonhovense Waag’ bent u van harte welkom voor een gezellig diner of een kopje koffie met taart. Het restaurant is gevestigd in een bijzonder historisch gebouw, waar vroeger een weegschaal (“waag”) was gevestigd voor het wegen van vlas- en hennepproducten. In het huidige restaurant staat nog steeds een weegschaal die uit het jaar 1662 komt, om de herinnering aan de waag levend te houden. Wanneer u met uw dinercheque komt eten bij Eethuys de Waag is dit dus op een plek met een rijke historie!

Op het menu van Eethuys de Waag vindt u verschillende voedzame maaltijden. ’s Middags kunt u komen genieten van ambachtelijk gemaakte pannenkoeken of heerlijke belegde broodjes. ’s avonds kunt u met uw dinerbon onder andere een parelhoenderfilet met een romige saus van bospassenstoelen bestellen. Ook een tournedos die wordt geserveerd met een saus van sjalotjes en pepers staat op het menu. Heeft u meer zin in vis, probeer dan de in witte wijn gepocheerde zalm, die wordt geserveerd met bieslooksaus. De vegetarische opties zijn een risotto met bospaddenstoelen en een loempia van feta en prei of een groentetaartje van pompoen, pastinaak en champignons.

Lijkt het u gezellig om met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te dineren in centraal gelegen restaurant in Schoonhoven met een rijke historie? Kom dan snel eens langs bij Eethuys de Waag en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10