Lekkerr

Dinerbon Schoonhoven Lekkerr
Adres
Haven 14-16
2871CN Schoonhoven
Telefoon
018 2387449
Dinerbon Schoonhoven Lekkerr
Dinerbon Schoonhoven Lekkerr
Dinerbon Schoonhoven Lekkerr

Met uw dinercheque heerlijk dineren in het midden van het historische centrum van Schoonhoven? Het kan nu bij restaurant ‘Lekkerr’, het sfeervolle restaurant dat is gevestigd aan de Haven 14-16. In restaurant Lekkerr heerst een ongedwongen sfeer. U kunt er in alle rust en in een modern interieur komen genieten van fantastische gerechten. De prijs – kwaliteitverhouding is in dit restaurant ook meer dan oké, dus laat u daardoor vooral niet tegenhouden! Klantvriendelijkheid en goede service staan bij restaurant Lekkerr hoog in het vaandel. Lekkerr hoeft namelijk niet alleen op de smaak van het eten te slaan, het is namelijk ook heel lekker wanneer u goed wordt bediend en het u tijdens uw bezoek aan het restaurant aan niets ontbreekt! Wilt u ook ontspannen genieten in Schoonhoven, besteed dan uw dinerbon bij restaurant Lekkerr!

Begin uw avond uit met uw dinerbon bij Lekkerr met een gerookte eendenborst met mango en eendenlever, of bestel lekkere garnalen kroketjes, kropsla, mosterdmayonaise en verse kruiden. Wat betreft het hoofgerecht heeft u vele keuzes. U kunt een gerecht met vlees bestellen, zoals een tournedos met eendenlever, broccoli, truffelaardappel en portsaus of een kalfs rib-eye met spek, bonen en kalfsjus. Wilt u graag een gerecht met vis eten, probeer dan de doradefilet met risotto, seizoensgroenten en witte wijnsaus. De vegetarische opties van het menu zijn de pastinaaktaart met witlof, paddenstoelen en rozemarijnsaus en de tagliatelle met tomatensaus, basilicum en oude kaas.

Ziet u er een gerecht tussen staan dat u aanspreekt of wilt u graag ontdekken wat er nog meer op het menu staat bij restaurant Lekkerr? Bezoek dan de website en reserveer met uw dinercheque een tafeltje bij dit sfeervolle en bovendien lekkerrrre restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10