Eeterij & Tapperij De Brijhapper

Dinerbon Sliedrecht Eeterij & Tapperij De Brijhapper
Adres
Kerkbuurt 87
3361BD Sliedrecht
Telefoon
0184 770 107
Dinerbon Sliedrecht Eeterij & Tapperij De Brijhapper

Eeterij & Tapperij De Brijhapper vind je aan de Kerkbuurt 87 in Sliedrecht. Het horecabedrijf beschikt over een bar en een internationale keuken en is voorzien van een nette inrichting, waarbij met name de goudkleurige dikke plafondbalken een zeer opvallende verschijning zijn. De Brijhapper bevindt zich in een winkelgebied en is voorzien van een eigen terras, zodat je bij mooi weer zowel van je geserveerde hapje en drankje alsook van de passerende mensen kunt genieten. Het etablissement is op maandag gesloten en opent van dinsdag tot en met zaterdag haar deuren om 11 uur ‘s morgens. Zondag gaat de zaak om 2 uur ‘s middags open. De sluitingstijden van De Brijhapper zijn iets onregelmatiger. Op dinsdag kun je er tot 10 uur ‘s avonds terecht en op woensdag, donderdag en zondag tot 11 uur ‘s avonds. Op vrijdag en zaterdag gaat de deur van De Brijhapper pas om 2 uur ‘s nachts definitief dicht.

De menukaart van deze eeterij annex tapperij staat vol met heerlijkheden die bij gasten van uiteenlopend pluimage absoluut in de smaak zullen vallen. Uiteraard kun je er het saldo van je dinercheque of dinerbon gebruiken voor zowel het voor-, hoofd- als nagerecht. Om je een beetje een indruk te geven van de spijzen die je bij De Brijhapper kunt verwachten stellen we op basis van gegevens van de menukaart een voorbeeldmenu voor je samen. Je zou je 3-gangendiner bijvoorbeeld kunnen beginnen met een carpaccio als voorgerecht om vervolgens als hoofdgerecht voor de kipsaté te gaan. Hoofdgerechten bij De Brijhapper worden overigens altijd gecompleteerd met Franse frietjes en salade. Om je diner af te sluiten maakt het vriendelijke personeel van deze horecagelegenheid graag een overheerlijke dame blanche of ander nagerecht voor je klaar.

Verlang je je echt waar voor je geld, dan benut je je dinercheque of dinerbon voor de mogelijkheid om onbeperkt spareribs bij De Brijhapper te eten. Hou je van een culinair avontuur? Laat je dan op koopavonden verrassen met de speciale koopavondschotel of bezoek de eetgelegenheid op dinsdag om te ervaren wat men er onder een Dwaze Dinsdag verstaat. Bij De Brijhapper borrelen en happen is gegarandeerd een belevenis op zich!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10