Kom Aan Tafel!

Dinerbon Sliedrecht Kom Aan Tafel!
Adres
P.C Hooftlaan 7
3362 TV Sliedrecht
Telefoon
018 4412289
Dinerbon Sliedrecht Kom Aan Tafel!
Dinerbon Sliedrecht Kom Aan Tafel!
Dinerbon Sliedrecht Kom Aan Tafel!
Dinerbon Sliedrecht Kom Aan Tafel!

Kom aan tafel bij restaurant Kom aan tafel! U kunt hier ook heen met uw dinerbon. Het restaurant verzilvert deze graag om u een extra leuke avond te geven. U kunt zich laten verrassen in een ruim en authentiek dijkpand. Het interieur is sfeervol en heeft een chique tint. Zwarte tafels en stoelen met leuke bloemetjes op de tafels. U kunt hier gerust heen met uw familie of vrienden. Komt u liever voor een zakelijkbezoek of een collegiaal uitje dat kan natuurlijk ook bij Kom aan tafel! U geniet bij Kom aan tafel! van een betaalbare lunch of diner in een goede sfeer waar u zich zeker thuis voelt. De service van het restaurant is ook uitstekend. U wordt goed geholpen en het team probeert u zo goed mogelijk te adviseren wanneer dat nodig is.

Beleef met uw dinercheque een geweldig bezoek bij Kom aan tafel! ga langs voor een heerlijk kop koffie, een feestelijke borrel, een heerlijk diner of een gezellige High Tea of High Wine! Ook is er onbeperkt tapas en een kinderkaart. U kunt dus met jong en oud genieten van de beste en lekkerste gerechten! Op de lunchkaart staan onder andere heerlijke broodjes en sandwiches en op de dinerkaart pasta’s, tapas, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Bij Kom aan tafel! kunt u dus echt smullen!

Het restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11:00 uur tot 22:30 uur. Neem altijd uw dinercheque of dinerbon mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10