Villa Copera

Dinerbon Spijk Villa Copera
Adres
Spijksedijk 2
6917 AC Spijk
Telefoon
0316 542816
Dinerbon Spijk Villa Copera
Dinerbon Spijk Villa Copera
Dinerbon Spijk Villa Copera
Dinerbon Spijk Villa Copera

Als je echt een bijzonder plekje zoekt om met je Dinerbon en natuurlijk met je eetgezelschap heen te gaan, dan moet je bij Villa Copera zijn. Het restaurant ligt aan de Rijn en heeft een fantastische grote tuin. Samen met de ligging en het schitterende uitzicht geniet je hier absoluut. Kom met je Dinercheque hier een drankje drinken in de lounge of geniet van een heerlijk diner. Natuurlijk met een bijpassend wijntje uit de wijnkelder.

Bij Villa Copera kan je terecht voor lunch en diner. Maar ook een borrel met een hapje is zeker mogelijk. Als je bij Villa Copera komt om te lunchen, kan je ook gerust je Dinercheque inleveren. Op de lunchkaart vind je onder andere panini's, zuurdesembrood met kroketten, uitsmijter, diverse soepen en bittergarnituur. Tevens kan je voor een driegangenmenu gaan voor de lunch, hier betaal je 22,50 euro voor. Voor de avond kan je hoofdgerechten verwachten als gegrilde gamba's met tonijn, gebakken eendenborst en een rijkelijke risotto. Tevens zijn er voor- en nagerechten aanwezig op de menukaart. Als je geen keuze kan maken uit al dat lekkers, kies je voor een proeverij. Dit is vanaf twee personen te bestellen voor 36,50 euro per persoon. En op dinsdag, woensdag en donderdag kan je onbeperkt hapjes eten voor 32,50 euro per persoon. Ook hiervoor kan je gerust je Dinerbon gebruiken.

Villa Copera is van dinsdag tot en met zondag geopend. Op dinsdag tot en met donderdag is het restaurant geopend vanaf 16.00 uur. Op vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. En mocht je nog twijfelen over de gezelligheid van het restaurant. Neem dan zeker even een virtueel kijkje op de website. Dan ga je zeker weten overstag om hier een gezellige avond door te brengen. Alleen nog iemand vinden die met je mee wil, maar dat zal vast geen uitdaging zijn!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10