Meiden van de Molen

Dinerbon Spijkenisse Meiden van de Molen
Adres
Noordeinde 99
3201AK Spijkenisse
Telefoon
0181 629011
Dinerbon Spijkenisse Meiden van de Molen
Dinerbon Spijkenisse Meiden van de Molen

Op een bijzondere locatie in de oude molen van Spijkenisse verwennen de Meiden van de Molen je graag met lekkere en verse producten en een bijpassend wijntje uit hun kelder. Je kunt er uitgebreid lunchen of genieten van een heerlijk diner. Restaurant Meiden van de Molen kent een ongedwongen en vrolijke sfeer. Genieten van kleine dingen, daar draait het volgens hen om. Verzilver je dinerbon voor een culinair bezoek aan de naar eigen zeggen gezelligste molen van de provincie Zuid-Holland.

Op de lunchkaart van de Meiden vind je niet alleen diverse warme of koude broodjes, je kan ook kiezen voor een volledig driegangen menu. Zo kun je tussen de middag al feestelijk uitpakken met bijvoorbeeld een salade met mango, koriander en loempiaatjes van feta, gevolgd door een kabeljauwfilet met garnalen, parelgort en spinazie. Laat zich niet moeilijk raden dat je hier met je dinercheque ook uitstekend terecht kunt voor een verrassende avond. Zo kun je als voorgerecht lamsham met roodlof en vijgen of groene asperges met burrata, gepofte paprika en salsa verde tegenkomen op de kaart. Als hoofdgerecht prijken er gerechten als speenvarkenfilet met bietenpolentakoekjes of geroosterde lamsschouder met risotto, mint en doperwten. Hou een plekje over voor het dessert, want op de kaart vind je heerlijkheden als cheesecake met blauwe bessen en amandelpannenkoekjes. Met je dinerbon hoef je qua prijs geen gang over te slaan.

Een bijkomend voordeel van het restaurant is dat het nabij Theater de Stoep ligt. Een voorstelling combineren met een lekker etentje is dus ook mogelijk. De Meiden zorgen er dan graag voor dat je én heerlijk eet én op tijd komt. Een andere leuke service is het limousinediner voor kleine groepen. De chauffeur komt jullie dan thuis ophalen in een 9 meter lange limousine met champagne. Kies je voor de roze Chrysler of de witte Hummer? Hou je van borrelen met lekkere hapjes en drankjes? Overweeg dan ook eens een Wine & Bytes arrangement. Je geniet hierbij van diverse wijnen en huisgemaakte hartige hapjes. Kortom: voor iedere gelegenheid kun je met je dinercheque bij de Meiden van de Molen terecht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10