Olijf tapas&drinks

Dinerbon Spijkenisse Olijf tapas&drinks
Adres
Voorstraat 54
3201BB Spijkenisse
Telefoon
0181 619 066
Dinerbon Spijkenisse Olijf tapas&drinks

Restaurant Olijf aan de Voorstraat 54 in Spijkenisse is al meer dan 10 jaar een begrip bij regionale liefhebbers van de Mediterrane keuken. Het etablissement is opgedeeld in een tapasbar en een restaurantgedeelte en beschikt tevens over een terras, zodat je tijdens dagen met mooi weer op je gemak in de buitenlucht kunt genieten van al het lekkers dat Olijf je te bieden heeft. Het gastvrije restaurant opent haar deuren van dinsdag tot en met zondag vanaf 12 uur ‘s middags, terwijl je er op maandag vanaf 4 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht kunt.

Restaurant Olijf kiest er bewust voor om zichzelf als Mediterraan restaurant te typeren. Daardoor krijgt het de mogelijkheid om voor wat betreft het aanbod op de menukaart verder te kijken dan slechts de grenzen van de Spaanse keuken. Tapas vormen weliswaar een belangrijke onderdeel in de verschillende menukeuzes bij Olijf, maar de kans is dus ook groot dat je smaakpapillen in dit restaurant getrakteerd worden op bijvoorbeeld Italiaanse of Portugese lekkernijen. Bij écht smakelijk eten hoort natuurlijk een goed glas wijn. Wat dat betreft biedt Restaurant Olijf je volop keuze en is het ook in dit geval niet eenkennig voor wat betreft het herkomstland van de wijn. De wijnkaart van het restaurant bevat onder meer Spaanse, Portugese, Italiaanse en Franse wijnen. Dineer je bij Olijf dan zullen er geen keukengeheimen voor je verborgen blijven, want vanaf elke zitplaats kun je in de open keuken kijken en zien hoe het personeel druk in de weer is met het bereiden van de overheerlijke gerechten.

Wil je je dinercheque of dinerbon bij restaurant Olijf benutten voor iets écht bijzonders? Kies dan voor de Bier en Spijzen Xperience. In dat geval word je op 3 verschillende speciaalbieren in combinatie met tapas getrakteerd en kun je unieke smaaksensaties ervaren. Ben je meer een wijnliefhebber? In dat geval organiseert Olijf graag een High Wine voor je. Oftewel een alcoholische variant op de High Tea. Bij de High Wine word je verwelkomt met een prosecco, waarna je een aantal verschillende wijnen in combinatie met tapas proeft. Ter afsluiting van dit evenement wordt er een heerlijke dessertwijn of sherry aan je geserveerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10