Ome Jannes

Dinerbon Spijkenisse Ome Jannes
Adres
Malendijk 1A
3208 LA Spijkenisse
Telefoon
0181 708075
Dinerbon Spijkenisse Ome Jannes
Dinerbon Spijkenisse Ome Jannes
Dinerbon Spijkenisse Ome Jannes

Ome Jannes, Spijkenisse

Lekker uit eten in Spijkenisse? Bij Ome Jannes weet je exact wat je op je bord krijgt. De doelstelling van Ome Jannes is dan ook om haar gasten een gemakkelijke en leesbare kaart voor te schotelen. Je zult direct begrijpen wat je bestelt zonder een wirwar aan vreemde benamingen. En uiteraard kun je bij Ome Jannes ook met je Dinerbon terecht. De kaart geeft niet alleen duidelijkheid over de gerechten, de prijzen laten ook niets aan duidelijkheid over. Bij Ome Jannes eet je met je Dinercheque ook nog eens goedkoop in een gezellige ambiance. Bij Ome Jannes kan iedereen eten, van zakenmensen tot toeristen en truckers.

De lunchkaart

Ook de lunchkaart staat vol met duidelijke en eenvoudige gerechten. Voor een broodje heb je keuze uit talloze verschillende soorten belegde broodjes. Of je nu een broodje gerookte zalm wilt, broodje gezond of een broodje kaas, bij Ome Jannes kun je het bestellen. Maar ook als je liever warm luncht, kun je dit bestellen bij Ome Jannes. Wat te denken van een soepje, een boterham met kroket of een uitsmijter of omelet? Je kunt met je Dinerbon ook een keuze maken uit één van de tosti's of een broodje hamburger. Heb je veel honger? Dan zal de cafetaria selectie, zoals een bord patat, kroket of loempia je ook vast wel smaken. Bij je lunch drink je één van de verschillende koffiesoorten, theesoorten of een glas melk. Kom voor een gezellige lunch alleen of met meerdere personen naar Ome Jannes.

De dinerkaart

De dinerkaart is lekker duidelijk opgezet. Als voorgerecht een stokbroodje met kruidenboter, een carpaccio, een soepje of mini garnalen. De hoofdgerechten zijn handig ingedeeld naar vleesgerechten, visgerechten of burgers. Is een vleesgerecht te groot voor jou? Het is mogelijk om een kleiner gerecht te bestellen. Je vleesgerecht is dan 15% minder dan het normale gerecht. Ook aan vegetariërs en kinderen wordt gedacht. Je sluit je avondje uit eten af met een heerlijk nagerecht van Ome Jannes. Met je Dinercheque heb je keuze uit diverse heerlijke nagerechten, zoals banaan royal, een sorbet, dame blanche of een appeltaartje. Het is ook mogelijk om nog na te genieten van een verwenkoffie. Je hebt de keuze uit diverse heerlijke koffiesoorten. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10