Ristorante Pappagallo

Dinerbon Spijkenisse Ristorante Pappagallo
Adres
Karel Doormanstraat 6
3201CG Spijkenisse
Telefoon
0181610221
Dinerbon Spijkenisse Ristorante Pappagallo
Dinerbon Spijkenisse Ristorante Pappagallo

Met een dinerbon waan je je bij Ristorante Pappagallo even in het echte Italië

Kom jij met je bon binnenkort eens een keer langs bij Ristorante Pappagallo. Hier weet je zeker dat je je even in het echte Italië gaat wanen. Het team van Ristorante Pappagallo laat de gasten graag genieten van de overheerlijke smaken uit de Italiaanse keuken en in een professionele en authentieke omgeving kun je genieten van tal van gerechten. Uiteraard is ieder gerecht uitstekend te combineren met een van de bijpassende wijnen van de uitgebreide wijnkaart. Zo weet je zeker dat jouw lunch of diner helemaal compleet is.

Geniet met de dinercheque van verschillende overheerlijke seizoensgebonden gerechten bij Ristorante Pappagallo

Regelmatig heeft Ristorante Pappagallo verschillende seizoensgebonden gerechten op de kaart staan. Ideaal als je even een keer wat anders uit wilt proberen of als je simpelweg een groot liefhebber bent van de producten die op dat moment centraal staan. Ristorante Pappagallo als decennialang een groot begrip in Spijkenisse en in de omgeving. Laat je aangenaam verrassen en maak met je dinerbon een reservering in het restaurant. Met wie probeer jij de kaart binnenkort eens uit?

Kom langs voor een avond uitgebreid genieten

Of je voorkeur nu uitgaat naar een van de seizoensgebonden gerechten, een goede pasta of een lekkere pizza, bij Ristorante Pappagallo zit je met de dinercheque in alle gevallen helemaal goed. Bij goed weer kun je zelfs buiten genieten in de tuin, één van de slechtst bewaarde geheimen van Spijkenisse. Met een klein gezelschap kun je plaatsnemen aan een van de tafeltjes in het restaurant, bij een grote groep heb je zelfs de mogelijkheid om heerlijk te lunchen of te dineren in de professionele feestzaal. Geniet je binnenkort ook van de Italiaanse keuken bij Ristorante Pappagallo? Je bent zeven dagen per week vanaf 15:30 uur van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10