Wapen van Stellendam

Dinerbon Stellendam Wapen van Stellendam
Adres
Voorstraat 2
3251BD Stellendam
Telefoon
0187 491 376
Dinerbon Stellendam Wapen van Stellendam

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon in Stellendam? Kom dan eens een keer op bezoek bij Het Wapen van Stellendam, een brasserie en cafetaria die is gevestigd in het centrum van de stad. Binnenin de brasserie kunt u heerlijk ruim zitten. Op de muren zijn mooie foto’s van nautische taferelen te vinden en de rest van de inrichting is modern en kleurrijk. Met mooi weer zit u heerlijk buiten op het afgeschermde terras onder gezellig rood met wit gestreepte luifels te genieten van een biertje of een lekkere maaltijd.

U kunt bij ’t Wapen van Stellendam met uw dinercheque komen genieten van de lekkere gerechten die op het á la carte menu van de brasserie staan. Daarop staat onder andere een schnitzel ’t Wapen van Stellendam. Dit is een heerlijk knapperige schnitzel met gebakken champignons, ui, paprika, taugé, knoflook en kaas. Ook kunt u gaan voor een mixed grill van varkenshaas, kipfilet en biefstuk die wordt geserveerd met gebakken champignons, ui en spek. Heeft u meer zin in vis? Dan kunt u onder andere een trio van kabeljauw, zalm, scholfilet en mosselen bestellen of een gebakken heilbotfilet met een romige saus van witte wijn.

Bent u benieuwd geworden naar deze gezellige brasserie in het hartje van Stellendam? Schroom dan niet en kom langs bij ’t Wapen van Stellendam. U kunt het gehele jaar door met uw dinercheque betalen dus vergeet deze zeker niet mee te nemen bij uw bezoek aan de brasserie.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10