Restaurant de Bles

Dinerbon Stompwijk Restaurant de Bles
Adres
Doctor van Noortstraat 154
2266 HC Stompwijk
Telefoon
071 5801590
Dinerbon Stompwijk Restaurant de Bles
Dinerbon Stompwijk Restaurant de Bles
Dinerbon Stompwijk Restaurant de Bles
Dinerbon Stompwijk Restaurant de Bles

Bij De Bles in Stompwijk kunt u op elk moment van de dag terecht. Of u nu zin heeft in een heerlijke bakje vers gemalen koffie, of komt om te lunchen of dineren; bij De Bles is het altijd gezellig! Stompwijk is een prachtig landelijk dorp, tussen Leiden, Zoetermeer en Leidschendam in, op vijf minuten van de A4. Restaurant de Bles is een laagdrempelig, toegankelijk restaurant waar iedereen welkom is. Het restaurant beschikt bovendien over een gezellige binnentuin en een terras, zodat u in de warmere maanden van het jaar heerlijk buiten kunt zitten.

 

De menukaart van De Bles is zeer uitgebreid en niet voor ieder wat wils. Of u nou een uitgesproken vleeseter bent, of juist een fanatieke vegetariër: hier vindt iedereen iets lekkers! En voor de mensen die echt niet kunnen kiezen heeft restaurant De Bles het ‘shared dining’ concept omarmd. Zo kunt u meerdere kleine smaakvolle gerechtjes bestellen, die u deelt met uw tafelgenoten. Voor de kinderen is er gezorgd voor vermaak, zodat u als ouder u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten!

 

Bent u in de buurt van Stompwijk en heeft u uw dinerbon of dinercheque bij zich? Dan is dit een mooi moment u te laten verrassen door de gastvrijheid van De Bles!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10