By Steef

Dinerbon Strijen By Steef
Adres
Boompjesstraat 5
3291 AA Strijen
Telefoon
078 674 7400
Dinerbon Strijen By Steef
Dinerbon Strijen By Steef

Restaurant By Steef aan de Boompjesstraat 5 in Strijen is zo’n plek waar ‘de baas’ zelf achter de pannen staat. Echt een zaak waar u graag nog een keertje terugkomt. De gerechten van uitbater en kok Stefan van der Linden onderscheiden zich door simpele perfectie. Geen overdadig smakenpalet, maar goed op elkaar afgestemde gerechten en gerechtjes die met liefde bereidt en met oog voor detail geserveerd worden. Ook met zijn prijzen haalt Steef u zeer zeker het vel niet over de neus. Heeft u een dinerbon of dinercheque? Go blind en laat u zich door Steef eens heerlijk verwennen met een verrassingsmenu.

Bij Steef gaat het er in de eerste plaats om dat u zich lekker voelt. Wanneer u binnenkomt, merkt u dat ook al meteen. Naast de mooie locatie is de inrichting stijlvol, sober en doeltreffend. Net als zijn gerechten: simpel en perfect. Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen door hemzelf of de gastvrouw dat hangt een beetje af van hoe druk dat het is. Naar keuze kunt u zich eerst gemoedelijk aan de bar zetten voor een aperitief met welkomsthapje. Het is ook mogelijk meteen plaats te nemen in een van de comfortabele stoelen in de serre vanwaar u een romantisch uitzicht heeft over de jachthaven. Dat laatste is vooral ’s avonds mooi als de haven verlicht is. Ook voor een high tea, high bear of high wine kunt u terecht in dit gezellige restaurant in hartje Strijen.

Vanwege de nauwe betrokkenheid van Steef bij zijn gasten is er op culinair gebied veel mogelijk. Vindt u een bepaald ingrediënt niet lekker in een gerecht, laat hij het op uw verzoek gewoon weg. Evenals gerechten waarin geen vlees(producten) worden verwerkt. By Steef is niet te definiëren als vegetarisch restaurant, maar voor een verrukkelijk vegetarisch menu draait hij, als kok die zijn vak met liefde uitvoert, zijn hand niet om. Vanzelfsprekend kunt u hiervoor ook uw dinerbon en/of dinercheque benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10