Brasserie Retro

Dinerbon Venlo Brasserie Retro
Adres
Jodenstraat 49
5911 HJ Venlo
Telefoon
077 3544881
Dinerbon Venlo Brasserie Retro
Dinerbon Venlo Brasserie Retro

Brasserie Retro is een modern horecaconcept dat te vinden is aan de Jodenstraat 49 in het centrum van Venlo. Het etablissement is voorzien van een prachtig interieur dat je het gevoel geeft dat je in een knusse huiskamer zit. Aangezien de brasserie ook over een open keuken beschikt, kun je exact zien hoe de chef-kok en zijn keukenbrigade alle bestelde gerechten kersvers voor je klaarmaakt. Wil je op dagen met mooi lente- of zomerweer lekker buiten in de open lucht van een smakelijk hapje en drankje genieten, dan kun je plaatsnemen in de gezellige binnentuin van Brasserie Retro. Op maandag en woensdag is dit horecabedrijf gesloten. Op dinsdag, donderdag en zondag kun je er met je dinercheque of dinerbon van 11 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds terecht en op vrijdag en zaterdag van 11 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds.

Met het oog op de openingstijden van de brasserie krijg je de mogelijkheid om er zowel van een heerlijke lunch als van een verrukkelijk diner te genieten. Daarnaast organiseert Retro elke zondag een ontbijtbuffet voor de hele familie. Op de lunchkaart van de brasserie prijken niet alleen smakelijke soepen en salades, maar ook zogenoemde retro classics, zoals de Angus beefburger, risotto en friet met Venloos zuurvlees. Uiteraard ben je bij deze brasserie ook aan het juiste adres als je tussen de middag gewoon lekker van een broodje, tosti of eiergerecht wilt smikkelen. De dinerkaart van Retro is voorzien van een reeks keuzeopties waaruit een 3-gangendiner wordt samengesteld. Dineren bij deze bistro betekent dat je smaakpapillen op luxe wijze zullen worden verwend met hoofdgerechten zoals wild zwijn of rouleaux van parelhoen en met Asian pokebowl of truffelroomsoep als niet versmaden voorafje. Ben je in het centrum van Venlo aan het shoppen, dan kun je Retro natuurlijk ook gewoon bezoeken voor een adempauze waarbij je bijvoorbeeld geniet van een van de overheerlijke koffiespecialiteiten die de brasserie je kan bieden.

Ongeacht of je bij brasserie Retro nu van een lunch, een diner of een smakelijk tussendoortje wilt genieten, je kunt er natuurlijk al je genuttigde consumpties probleemloos met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10