MuzZe

Dinerbon Vlaardingen MuzZe
Adres
Westhavenkade 53A
3131 AG Vlaardingen
Telefoon
06 24882838
Dinerbon Vlaardingen MuzZe
Dinerbon Vlaardingen MuzZe

Ben je dol op aangename culinaire verrassingen? Dan zit je gegarandeerd goed bij Restaurant MuzZe aan de Westhavenkade 53A in Vlaardingen. Het opvallende vierkante etablissement op de kade is een ware blikvanger, zodat je in wezen geen moeite hoeft te doen om deze eetgelegenheid te kunnen vinden. MuzZe beschikt ook over een eigen terras op de kade, waar het bij aangenaam Hollands weer goed toefen is. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras heb je een wijds uitzicht over de Oude Haven en de boten die er doorheen varen en er aangemeerd liggen. Restaurant MuzZe is op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 11 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds geopend en op vrijdag en zondag van 11 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts. Op maandag kun je er niet met je dinerbon of dinercheque terecht, want dan is het etablissement gesloten.

De chef-kok van MuzZe beschikt over een vrije geest die goed van pas komt bij het creëren van allerlei overheerlijke en vooral ook verrassende gerechten. Bezoek je dit restaurant, dan gaat er zonder twijfel een volledig nieuwe culinaire wereld voor je open. Dankzij de ruime openingstijden van deze eetgelegenheid kun je er zowel voor het late ontbijt, de lunch en het diner aanschuiven. Op zaterdag en zondag presenteert MuzZe aan haar gasten een buffet ontbijt waar tegen een vaste prijs onbeperkt van gesmikkeld mag worden. De lunchkaart van dit restaurant blinkt daarnaast uit in de grote diversiteit aan verschillende soorten broodjes die je er kunt bestellen. Tevens krijgen de gasten van deze eetgelegenheid een breed palet aan a la carte keuzes op de menukaart voorgeschoteld, zodat er ongetwijfeld iets in het totaalaanbod te vinden is dat je lekker vindt. Naast allerlei verschillende vlees- en visgerechten tref je overigens ook enkele vegetarische alternatieven op de menukaart aan. Voor de jongste bezoekers zijn er speciale kindermenu’s met friet en kipnuggets of een kipburger verkrijgbaar.

Op het moment dat je je smakelijke bezoek aan Restaurant MuzZe afrondt en je de eindafrekening voor al je genuttigde consumpties ontvangt, kun je deze natuurlijk gewoon met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10