Donati

Dinerbon Voorburg Donati
Adres
Parkweg 55
2271 AE Voorburg
Telefoon
070 3877800
Dinerbon Voorburg Donati
Dinerbon Voorburg Donati

Midden in het oude centrum van Voorburg vindt u restaurant Donati. Hier bent u aan het juiste adres voor alles wat de Italiaanse keuken te bieden heeft met een moderne, eigen twist. Onze kaart bestaat uit echte Italiaanse klassiekers waar wij onze eigen draai aan hebben gegeven. U bent bij ons van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque voor een heerlijk diner.

Bij Donati hebben wij een uitgebreide kaart samengesteld waar voor iedereen wat lekkers tussen zit.

Onze antipasti bestaat onder meer uit traditionele gerechten zoals vitello tonato en bruschetta. Vervolgens hebben wij heerlijke risotto met truffel en bospaddestoelen voor u of een salade met parmaham en avocado en kunt u bij ons kiezen uit een ruim aanbod van diverse pasta’s. Onze vlees- en visgerechten bestaan uit onder andere zeebaars, zalm, kip en varkenshaas. Wij garanderen u dat wij uitsluitend werken met eerlijke en verantwoorde ingrediënten die zorgen voor kwaliteitsgerechten. Naast ons uitgebreide aanbod aan heerlijk eten hebben wij ook een zorgvuldig samengesteld wijnkaart om te kunnen genieten van een heerlijk wijntje die past bij uw gerecht.

Een heerlijke Italiaanse avond met goed eten en fijne wijn, dat is wat u kunt verwachten van een avond dineren bij ons in Voorburg. Wij zijn zeven dagen per week geopend en u kunt hier met uw dinerbon of dinercheque terecht. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Kom dus snel gezellig langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10