Fratelli Voorburg I

Dinerbon Voorburg Fratelli Voorburg I
Adres
Kerkstraat 18
2271CS Voorburg
Telefoon
070 387 5767
Dinerbon Voorburg Fratelli Voorburg I

Welkom bij restaurant Fratelli in Voorburg, een gezellig familiebedrijf dat als doel heeft om de smaakvolle Italiaanse keuken naar Nederland te halen, zodat alle Nederlanders gewoon in eigen land kunnen genieten van alle bijzondere smaken. Extra leuk nieuws is, dat dit nu bovendien kan met uw dinerbon! U vindt restaurant Fratelli aan de Kerkstraat 18. Het restaurant is zeer sfeervol ingericht, met vrolijke illustraties aan de muren. Bovendien ligt het restaurant midden in de dorpskern, en is het dus zeer goed mogelijk om voor of na uw bezoek aan het restaurant met uw dinercheque een andere activiteit te ondernemen in Voorburg.

Met uw dinercheque kunt u bij restaurant Fratelli genieten van heerlijke authentieke gerechten uit de verfijnde Italiaanse keuken. De gerechten van de chef spelen een centrale rol. Deze zijn creatief, geraffineerd en bovendien zeer smaakvol. Echt genieten dus met uw diner bij bij Fratelli! U kunt op het menu uiteraard verschillende pasta’s en Pizza’s vinden, maar ook bijzondere vlees- en visgerechten. Bovendien worden er bij deze gerechten de beste Italiaanse wijnen geserveerd. Omdat er wordt gewerkt met ingrediënten die zijn gebonden aan de seizoenen, kunt u bij ieder bezoek aan het restaurant wel weer iets nieuws ontdekken!

Wilt u ook graag genieten van een Italiaanse verassing van de chef, en dat in het centrum van Voorburg? Breng dan snel een bezoek aan restaurant Fratelli, hét Italiaanse restaurant van Voorburg. Uw dinerbon is hier ook van harte welkom, dus vergeet deze niet mee te nemen om aan het eind van de avond de rekening mee te betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10