Fratelli Voorburg II

Dinerbon Voorburg Fratelli Voorburg II
Adres
Kerkstraat 14
2271CS Voorburg
Telefoon
070 386 8696
Dinerbon Voorburg Fratelli Voorburg II

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Voorburg waar u met uw dinercheque terecht kunt voor de meest uiteenlopende en smaakvolle Italiaanse specialiteiten? Dan hebben wij nu een zeer goed aanbod voor u. Met uw dinerbon bent u namelijk van harte welkom bij Fratelli Voorburg, een bijzonder en authentiek Italiaans restaurant aan de Kerkstraat 14. U kunt bij restaurant Fratelli met vrienden, familie of een ander gezelschap komen dineren in een moderne setting. De gerechten zijn echter traditioneel Italiaans en halen de smaken van het echte Italië naar Nederland.

Het naar Nederland halen van de Italiaanse smaken was ook het doel van de vier Italiaanse broers die samen restaurant Fratelli zijn begonnen. De chef de cuisine heeft veel gevoel en liefde voor het vak en presenteert aan u graag de lekkerste gerechten ui de verfijnde Italiaanse keuken. Op het menu staan uiteraard de bekende Italiaanse gerechten zoals pizza’s en pasta’s, maar ook iets minder bekende vlees- en visgerechten die zeer smaakvol zijn. U kunt bij Fratelli, ook wanneer u al zeer bekend bent met de Italiaanse keuken, dus steeds weer iets nieuws ontdekken met uw dinerbon.

De centrale ligging maakt restaurant Fratelli zowel goed bereikbaar als een handige locatie wanneer u uw bezoek aan het restaurant wilt combineren met een andere activiteit in Voorburg of omgeving. Laat u welkom heten in het restaurant, u kunt bij uw bezoek persoonlijke aandacht aan tafel verwachten, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië en nog veel meer. Twijfel daarom niet langer en breng met uw dinercheque een bezoek aan restaurant Fratelli aan de Kerkstraat 14. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10