Lof der Zotheid

Dinerbon Voorburg Lof der Zotheid
Adres
Herenstraat 16
2271 CG Voorburg
Telefoon
070-3877799
Dinerbon Voorburg Lof der Zotheid
Dinerbon Voorburg Lof der Zotheid
Dinerbon Voorburg Lof der Zotheid

Kom met uw Dinerbon naar Voorburg en geniet van de (prettige) gekkigheid van restaurant ‘De Lof Der Zotheid’. Hoe Erasmus het ook bedoelde, in het restaurant ‘De Lof Der Zotheid’ kunt u smakelijk, sfeervol en gezellig dineren. Het restaurant is gevestigd in de binnenstad van Voorburg in een autovrije straat. Heerlijk rustig ontspannen dus in het centrum van Voorburg. Ons restaurant heeft een ontspannen en gezellige uitstraling, mede dankzij de grote bar en de fraaie decoraties aan de wanden. Onze kaart is uitgebreid en gevarieerd en is ook geschikt voor vegetariërs en kinderen, zodat iedereen gezellig bij ons terecht kan.

U kunt met uw Dinerbon bij ons zelf een meergangenmenu samenstellen, of u kunt opteren voor ons 3-gangen verrassingsmenu! Of ga kies gewoon voor een simpel, maar heerlijk à la carte diner. Onze kaart staat vol met interessante en lekkere voor-, hoofd- en nagerechten. Kies vooraf bijvoorbeeld voor de coquilles, de flammkuchen of wees avontuurlijk en kies voor de slakken uit de oven. Als hoofdgerecht bieden wij de keus uit een aantal heerlijke vlees- en visgerechten, alsmede een vegetarisch gerecht. Sluit uw diner vervolgens af met een heerlijke Dame Blanche of een citroentaartje. Door het jaar heen hebben wij ook diverse seizoensspecials op de kaart staan. Zeker de asperges zullen niet ontbreken bij ‘De Lof Der Zotheid’.

Kom snel een keer met uw Diner Cadeau Dinercheque langs in restaurant ‘De Lof Der Zotheid’ en geniet van de zotte smaak! Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen in Voorburg en we heten u dan ook op voorhand welkom!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews