Osteria Elpidio

Dinerbon Voorburg Osteria Elpidio
Adres
Herenstraat 87
2271CC Voorburg
Telefoon
070 4129121
Dinerbon Voorburg Osteria Elpidio

Geniet van het leven en let niet op de kilo’s. Deze leefwijze sluit naadloos aan op de Italiaanse cultuur, waar de uit Napels afkomstige Elpidio Morosini de Nederlandse gasten van zijn Italiaanse eetgelegenheid Osteria Elpidio graag kennis mee wil laten maken. Het horecabedrijf bevindt zich aan de Herenstraat 87 in Voorburg en vormt in wezen een verlengstuk van de aan de Heerenstraat 114 gevestigde populaire speciaalzaak in puur Italiaanse lekkernijen (de ‘enoteca’). Wil je je dinerbon of dinercheque benutten om te smullen van écht authentieke Italiaanse gerechten, dan kun je daarvoor van dinsdag tot en met zaterdag bij Osteria Elpidio terecht. Op dinsdag en woensdag is de osteria van 10 uur ‘s morgens tot 6 uur ‘s avonds geopend en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds. Het horecabedrijf is op zondag en maandag gesloten.

Hou er in verband met de openingstijden wel rekening mee dat je bij Osteria Elpidio alleen maar op donderdag, vrijdag en zaterdag kunt dineren. Het is daarentegen wel mogelijk om er op alle openingsdagen te lunchen. En voor wat betreft die lunch wordt er op traditioneel Italiaanse wijze flink uitgepakt. De lunchkaart bevat namelijk een indrukwekkend groot aanbod aan verschillende overheerlijke Italiaanse spijzen en dranken. Je kunt onder meer kiezen uit diverse antipasti, insalata (salades) en pastagerechten die desgewenst ook in een glutenvrije varianten aan je worden geserveerd. Specialiteit van het huis is parmigiana di melanzane, een ovenschotel volgens een familierecept van de uitbater met Parmazaanse kaas, mozzarella en tomatensaus. Voor wat betreft het diner dat bij Osteria Elpidio geserveerd wordt ben je afhankelijk van het seizoen en de op dat moment beschikbare producten. Het etablissement werkt dan ook niet met een dinerkaart, maar biedt je daarentegen onder meer de pasta, de vis en het vlees van de dag aan. Uiteraard komen de gerechten van deze osteria het best tot hun recht als je ze completeert met een echte Italiaanse wijn.

Heb je volop genoten van alle spijzen en dranken die het vriendelijke personeel van Osteria Elpidio aan je heeft geserveerd en is het tijd geworden om je rekening te betalen, dan kun je daarvoor gewoon het tegoed van je dinercheque of dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10