Villa La Ruche

Dinerbon Voorburg Villa La Ruche
Adres
Prinses Mariannelaan 71
2275BB Voorburg
Telefoon
070-3860110
Dinerbon Voorburg Villa La Ruche

Met uw Dinerbon van Dinercadeau krijgt u nu de kans om heerlijk te genieten van Restaurant Villa la Ruche. Ons restaurant is gelegen in Voorburg, een gezellig stadje in Zuid-Holland. Kom snel langs en laat u verrassen door de vele heerlijke gerechten en de vele mogelijkheden die Villa la Ruche te bieden heeft.

Het moment dat u bij ons binnenstapt merkt u gelijk het stijlvolle en intieme wat het restaurant te bieden heeft. Bij ons kunt u genieten van een van onze heerlijke gerechten in een heerlijke relaxte ambiance. U kunt onze heerlijke vlees- en visgerechten a la carte bestellen of u gaat voor een 3, 4 of 5 gangen menu. Daarnaast bieden wij een prestige menu van 6 gangen. Bij elk menu kunt u onze heerlijke kaasplank van Jochem Beijer Proefhuys bijbestellen.  Ook bieden wij bij de menu’s een bijpassend wijnarrangement, of voor de chauffeur van die avond een BOB-arrangement.

Smaak vanaf de basis is een principe wat de uitbater en Patron-Cuisinier Marko Karelse in al zijn gerechten wil laten terug komen; herkenbare smaken op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen om het geheel compleet te maken. Elke keer opnieuw, bij iedere verandering van het seizoen wordt ervoor gezorgd dat de gerechten een nieuwere en frissere uitstraling krijgen, zodat wij u ook blijven verrassen

Ook voor de lunch kunt u bij ons terecht. Zie onze site voor de openingstijden en de mogelijkheden voor de lunch. Wanneer het weer het toelaat kunt u bij ons ook heerlijk plaatsnemen op het terras. Zien we u snel verschijnen? Uiteraard met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10