La Casita

Dinerbon Voorschoten La Casita
Adres
Voorstraat 18
2251BN Voorschoten
Telefoon
071 3000036
Dinerbon Voorschoten La Casita

U bent van harte welkom bij La Casita, een bed & breakfast én restaurant in het historische centrum van Voorschoten. Ze accepteren ook uw Dinerbon! Zowel de inrichting als de menukaart is geïnspireerd door verschillende regio’s in Spanje. Bij La Casita draait alles dan ook om lekker en gezellig eten, net zoals in de Mediterrane landen. Reserveer nu en kom helemaal in de zomerse vakantiesfeer!

Bij La Casita hanteren ze een ‘’shared dining’’ concept. Dat wil zeggen dat alle gerechten in principe zo worden geserveerd, dat ze met uw tafelgenoten gedeeld kunnen worden. Dit is een feestelijke manier om uw Dinerbon te besteden! U kunt bij La Casita ook onbeperkt tapas eten voor €22,50 (door de weeks) of €25 (weekend). Dan kunt u zo veel eten als u maar op kunt. Op de tapaskaart vindt u meer dan zestig verschillende soorten tapas waaronder Catalaanse tomatensoep, kroketjes met Ibericoham en gemarineerde ansjovis. Uiteraard mogen de patatas bravas ook niet van de kaart ontbreken! Het is overigens ook mogelijk om met uw Dinercheque te komen lunchen bij La Casita. Dan heeft u de keus uit diverse belegde broodjes, uitsmijters, warme Spaanse gerechten en een zelf samengestelde salade.

La Casita is gesitueerd in de oudste straat van Voorschoten nabij leuke cafés, winkels en boetiekjes. De auto kunt u gewoon voor de deur gratis parkeren. Ook ligt het op steenworp aftand van de stad Leiden, het strand en diverse landgoederen en kastelen. Na een gezellig dagje uit kunt u aanschuiven bij La Casita voor een hapje en een drankje. Vergeet uw Dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10