Restaurant De Knip

Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip
Adres
Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten
Telefoon
071 - 561 2573
Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip
Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip
Dinerbon Voorschoten Restaurant De Knip

Restaurant De Knip is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Voorschoten, gelegen tussen Den Haag en Leiden. Op het terras geniet u van een prachtig uitzicht over het water in de rustieke en landelijke Knippolder. Dit is een uiterst bijzonder restaurant om uw Dinerbon te besteden! Restaurant De Knip is al 135 jaar een begrip onder bewoners in Voorschoten en omstreken. Ook u bent er van harte welkom voor een heerlijk diner en een mooi glas wijn!

Restaurant De Knip is onderscheiden met een Bib Gourmand in 2013, 2014, 2015 en 2016. Dat wil zeggen dat hun driegangenmenu niet alleen van kwalitatief hoge orde is, maar ook nog eens heel erg betaalbaar. Deze bijzondere gastronomische onderscheiding is slechts voor honderdtal restaurants in Nederland weggelegd. U kunt dit menu ook met uw Dinercheque bestellen. U begint bijvoorbeeld met gerookte zalmfilet met limoen, tzatziki, cakeje van tomaten en paprika en sinaasappelvinaigrette. Gevolgd door gestoofde rundersukade, risotto met Parmezaan, peultjes en knolselderij, gebakken paddenstoelen en rode wijnsaus. Sluit de maaltijd af met lemon curd, chocolade crumble, chocolademousse, vanillehangop en yoghurtsorbet óf een luxe kaasplankje! Voor de liefhebbers kan het menu uitgebreid worden naar vier, vijf of zes gangen. Een bijpassend wijnarrangement maakt uw diner met de Dinerbon compleet.

Het enthousiaste keukenteam werkt uitsluitend met vlees dat geproduceerd is volgens biologische tradities. De gerechten zijn daarom zijn samengesteld vanuit een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. En het smaakt ook nog eens heel erg lekker! Proef het zelf tijdens een diner met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10