Restaurant Floris V

Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V
Adres
Voorstraat 12
2251 BN Voorschoten
Telefoon
071 - 5618470
Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V
Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V
Dinerbon Voorschoten Restaurant Floris V

Restaurant Floris V is gevestigd is het monumentale Ambachts- en Baljuwhuis in het kloppend hart van Voorschoten ‘’De Parel aan de Vliet’’. Met de Dinerbon kunt u hier heerlijk dineren in dit modern chic ingerichte restaurant. Als het mooi weer is, dan kunt u lekker eten onder de eeuwenoude lindebomen op het terras aan de voorkant. Restaurant Floris V is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18:00.

Met uw Dinerbon is van alles mogelijk bij dit sfeervolle restaurant. Houdt u van uitgebreid tafelen met een goed glas wijn? Dan bent u bij Restaurant Floris V aan het goede adres. Ze bieden verscheidene all-in-menu’s aan, waarbij u de keus heeft uit drie, vier, vijf of zes gangen. De gerechten van dit menu zijn afhankelijk van wat de seizoensproducten zijn. Het vakkundige team stemt het bijbehorende wijnarrangement af op de smaken van uw gerechten. Het water, brood en het koffie met friandises zijn ook inbegrepen. Het enige wat u moet doen is genieten van uw avondje uit. En u moet uw Dinercheque meenemen natuurlijk! U kunt bij Floris V overigens ook gewoon á la carte bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van tarbot filet, kreeft of kalfshaas? Als u met z’n tweeën bent, kunt u ook kiezen voor de sappige Ierse runderlende. Hoe dan ook beleeft u hier een luxe avond met uw Dinercheque.

Restaurant Floris V staat is ook zeer geschikt voor grotere groepen. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor vergaderingen, recepties of feesten. Als u bij Floris V gaat dineren, kunt u hier meteen even naar informeren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10