Tapas 2.0 Shared Dining

Dinerbon Voorschoten Tapas 2.0 Shared Dining
Adres
Voorstraat 18-20
2251 BN Voorschoten
Telefoon
071 3000036
Dinerbon Voorschoten Tapas 2.0 Shared Dining

La Casita is een restaurant dat is gevestigd aan de Voorstraat in Voorschoten. U kunt hier met uw dinerbon komen genieten van het nieuwe concept ‘Tapas 2.0 Shared Dining’. Dit tapas concept staat voor het delen van heerlijke Spaanse hapjes met uw vrienden of familie. Het restaurant is gezellig en sfeervol ingericht. U zult dus in een aangename omgeving kunnen genieten van uw overheerlijke gerecht. U kunt bij a Casita iedereen meenemen. Wilt u dus uw vrienden uitnodigen voor een heerlijke maaltijd of uw kinderen kennis laten maken met tapas? Dan is dat géén probleem bij La Casita! Ook voor feesten en partijen bent u op de juiste plek bij La Casita!

De koks hebben een verrukkelijke menukaart samengesteld, zo krijgt u alleen de lekkerste hapjes en gerechten voor uw dinercheque! De koks geven als tip om voor de smaakvolste beleving te gaan voor een enkele tapas uit de categorie ‘’primeros’’, vervolgens één of meerdere gerechten te kiezen uit de categorie ‘’sequndos’’ en heerlijk af te sluiten met de categorie ‘’terceros’’. Op de tapaskaart staan onder andere hapjes zoals: Pan con salsa de tomate en Tres tortillas mexicana especial. Er worden verschillende soorten ingrediënten in de hapjes verwerkt. Zo wordt er onder andere gewerkt met zalm, kreeft en kip, maar ook paprika, tomaten en ui.

La Casita is maandags gesloten, maar van dinsdag tot en met zondag geopend voor alle tapas liefhebbers! De openingstijden kunnen per dag verschillen tussen 10:00 uur en 1:00 uur. Bent u al nieuwsgierig geworden naar de heerlijke hapjes en gerechten van La Casita? Kom dan gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10