Hotel Waddinxveen

Dinerbon Waddinxveen Hotel Waddinxveen
Adres
Kerkweg Oost 226
2741HA Waddinxveen
Telefoon
0182 612103
Dinerbon Waddinxveen Hotel Waddinxveen
Dinerbon Waddinxveen Hotel Waddinxveen
Dinerbon Waddinxveen Hotel Waddinxveen
Dinerbon Waddinxveen Hotel Waddinxveen

Moet je er ook eens een weekendje tussenuit? Dan hoef je helemaal niet op het vliegtuig te stappen en verre oorden op te zoeken. Ook Nederland kent genoeg leuke plekjes voor een ontspannend weekendje weg. Neem bijvoorbeeld het groene hart van Zuid-Holland. Hier kun je genieten van de natuur en overnacht je met je Dinerbon in Hotel Waddinxveen. Dit is een Hotel, die gezamenlijk met restaurant l'unie wordt gerund. Je kunt bij Hotel Waddinxveen dus niet alleen overnachten, maar ook heerlijk lunchen en dineren in het restaurant. Hiermee is je Dinercheque zeer goed besteed, waarbij je kunt genieten van een volledig pakket van overnachting en eten. Kom daarom ook ontspannen bij Hotel Waddinxveen.

De kamers van Hotel Waddinxveen

De kamers van Hotel Waddinxveen zijn nieuw ingericht en bieden veel sfeer. Zo kun je optimaal ontspannen van een heerlijke kamer in een gemoedelijk hotel. Je hebt de keuze uit een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer of een driepersoonskamer. Alle kamers hebben een fantastisch boxspring bed en zijn voorzien van alle gemakken. Er is een badkamer met douche of een bad en toilet. De kamer zelf heeft een LCD-televisie, koffie- en theefaciliteiten en het gebruik van gratis wifi. Wil je budget reizen? Of huur je meerdere kamers naast elkaar? Er zijn drie kamers in het hotel die een douche en toilet op de gang hebben en met elkaar gedeeld moeten worden. De kamers liggen naast elkaar en zijn op een aparte verdieping te vinden. Ideaal als je met een grotere groep, meerdere dagen goed een uitje wilt boeken. Verder heeft het hotel voldoende gratis parkeerplaatsen.

Het restaurant

Het restaurant van Hotel Waddinxveen is gezellig ingericht en een veelgehoord opmerking is dan ook dat hier het huiskamergevoel terugkomt. Bij mooi weer kun je op het terras terecht. Het restaurant heeft verder de beschikking over twee afsluitbare zalen. Dit is ideaal als je met een groep privé wilt lunchen of dineren. Er is een lunchkaart en een dinerkaart waarmee je met je Dinercheque a la carte kunt eten, maar het is ook mogelijk om te genieten van een lunch of diner in buffetvorm. Hotel Waddinxveen is de perfecte uitvalbasis voor een ontspannen weekendje weg in Nederland en biedt alles voor een geslaagde paar dagen uit.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10