Restaurant L'Unie

Dinerbon Waddinxveen Restaurant L'Unie
Adres
Kerkweg Oost 226
2741HA Waddinxveen
Telefoon
0182 612103
Dinerbon Waddinxveen Restaurant L'Unie
Dinerbon Waddinxveen Restaurant L'Unie
Dinerbon Waddinxveen Restaurant L'Unie
Dinerbon Waddinxveen Restaurant L'Unie

Restaurant L'Unie is onderdeel van Hotel Waddinxveen en kan daarom onderdeel worden van een geslaagd weekendje weg met je partner, familie of vrienden in het groene hart van Zuid-Holland. Het restaurant is prima te combineren met het huren van een kamer voor één of meerdere nachten in Hotel Waddinxveen, waarbij je in het restaurant met je Dinerbon kunt lunchen of dineren. Restaurant L'Unie staat voor gezelligheid, want in het restaurant wordt met de ambiance een perfect huiskamergevoel bereikt. Dit maakt het reuze gezellig om lang na te tafelen met je geliefden of vrienden. Want uiteraard, lekker eten is een belangrijk onderdeel als je er meerdere dagen op uit trekt. Neem daarom vooral je Dinercheque mee naar Hotel Waddinxveen en Restaurant L'Unie.

De lunchkaart

Vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur ben je van harte welkom in Restaurant L'Unie voor een heerlijke lunch. De lunchkaart is zeer uitgebreid, zodat het lastig kiezen wordt. Als je echt niet kunt kiezen, zet je Dinerbon dan in voor de ‘Chef's choice’. Hierbij krijg je een zeer uitgebreid lunchmenu geserveerd, waarbij je geniet van de veel gebruikte smaken van vlees en groente. Wil je wel a la carte van de lunchkaart bestellen, dan heb je een enorme keuze. De lunchkaart is ingedeeld in soepen, salades, eiergerechten, tosti's, pannenkoeken en belegde broodjes. Wil je echt goed lunchen, dan heb je ook nog de keuze uit warme lunchgerechten met eventueel een lekker dessert achteraf. Met een goede en smakelijke lunch heb je een goede bodem om de rest van de dag de omgeving te verkennen.

De dinerkaart

Als je dan na een dagje de omgeving van Waddinxveen hebt verkend en terugkomt in het hotel, dan kun je je Dinercheque inzetten voor een heerlijk diner. Ook de dinerkaart is zeer uitgebreid, waardoor je de dag perfect kunt afsluiten met heerlijke gerechten. Met een 2-gangenmenu of een 3-gangenmenu voor een vaste prijs kun je alle gangen vanaf de kaart kiezen die jij maar wilt. De kaart is ingedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, waaruit je kunt kiezen. A la carte eten kan ook, waarbij je evenveel keuze hebt uit de verschillende gerechten. Ook kinderen hebben keuze genoeg uit de verschillende kindermenu's. Verder heeft restaurant L'Unie voor de wijnliefhebbers een zeer uitgebreide wijnkaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10