La Bamba Dos

Dinerbon Wassenaar La Bamba Dos
Adres
Hofcampweg 286
2241 KM Wassenaar
Telefoon
070-5141018
Dinerbon Wassenaar La Bamba Dos

In Wassenaar kunt u met uw Dinerbon ontspannen dineren bij La Bamba Dos, een Argentijns grillrestaurant. Hier kunt u genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Ons restaurant is knus en gezellig ingericht, waardoor u zich al snel op uw gemakt zult voelen tijdens een bezoek. Met uw Dinerbon heeft u bij ons ruime keus. Onze kaart staat vol met Argentijnse specialiteiten en is zeer uitgebreid en gevarieerd. Onze gerechten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. Zo hebben wij Carnes (vleesgerechten), Pollo (kipgerechten), Costillares (ribgerechten), Vegetariano (vegetarische gerechten), Para los Niños (kindergerechten) en Postres (nagerechten). Let wel, dit is slechts een greep uit onze uitgebreide kaart. Over keuze en variatie hoeft u zich dus geen zorgen te maken!

De Argentijnse keuken werkt veel met prachtige vleesproducten. Het vlees dat wij op typisch Argentijnse wijze snijden wordt speciaal voor onze gasten geïmporteerd. Het vlees komt van 2 tot 3 jaar oude stieren die zijn gevoed met gras en in een natuurlijke omgeving zijn opgegroeid. Wij grillen ons vlees op houtskool en we serveren het naturel. Een kleine, maar belangrijke tip. Begin vanuit het midden, dan proeft u het lekkerste stukje vlees als eerste. U begrijpt het al, bij ons kunt u genieten van heerlijk vlees van topkwaliteit. Maar geen zorgen, ook aan onze andere gerechten besteden wij veel zorg en aandacht! Als extra bonus kunt u bij ons elk weekeinde genieten van livemuziek!

Komt u een keer bij ons langs met uw Diner Cadeau Dinercheque? Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen bij La Bamba Dos!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10