't Regthuys

Dinerbon Wassenaar 't Regthuys
Adres
Plein 18
2242 KC Wassenaar
Telefoon
070 7789655

Midden in het chique Wassenaar op het plein 18 vindt u brasserie en wijnbar ’t Regthuys, waar u met uw dinerbon iedere dag van harte welkom bent. Deze brasserie - wijnbar is gevestigd in een prachtig historisch pand dat vroeger dienst deed als rechtszaal. De naam van deze brasserie – wijnbar is daar dan ook een overblijfsel van. De ambiance bij brasserie – wijnbar ’t Regthuys is het best te omschrijven als levendig, hip en bruisend. Er is bij ’t regthuys altijd wat te beleven en u zal er nooit alleen zitten wanneer u met uw dinercheque langs komt voor een gezellige avond.

De mogelijkheden die u met uw dinerbon heeft bij brasserie – wijnbar ’t Regthuys varieren. U kunt uiteraard plaatsnemen aan de wijnbar en proeven van een van de prachtige wijnen die er worden aangeboden. Het assortiment wijnen is zeer zorgvuldig samengesteld. U kunt altijd advies vragen aan de bediening, die u graag alles vertelt over de verschillende smaken. Naast wijn drinken kunt u bij brasserie – wijnbar ’t Regthuys ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee, een smaakvolle lunch of een verassend diner. Sfeer en smaak gaan bij ’t Regthuys hand in hand en dat maakt een bezoek aan ’t Regthuys met uw dinercheque een ware beleving.

Wilt u ook genieten van de lekkerste wijnen en gerechten op een chique locatie in het hart van Wassenaar? Dan is een bezoek aan brasserie – wijnbar ’t Regthuys echt voor u weggelegd. Wacht dan ook niet langer en breng snel een bezoek aan het plein 18 voor een avond vol vertier en culinair plezier!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10