Restaurant de Dyck

Dinerbon Woubrugge Restaurant de Dyck
Adres
Woudesedijk-Zuid 43
2481NB Woubrugge
Telefoon
0172-500590
Dinerbon Woubrugge Restaurant de Dyck
Dinerbon Woubrugge Restaurant de Dyck
Dinerbon Woubrugge Restaurant de Dyck
Dinerbon Woubrugge Restaurant de Dyck

Met uw Dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om heerlijk te komen eten bij de Dyck. Geniet hier van de meest heerlijke gerechten gemaakt van de lekkerste en meest verse streekproducten! Eigenaar Reinier Kempenaar bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen. Komt u snel een keer langs?

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is ons verhaal achter onze slogan, ‘Goed voor elkaar’. In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft maar ook van ons vraagt. Bewust genieten kunnen we als we goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Nu en straks. Wij bieden meer dan alleen mooie producten. Met toewijding en gastvrijheid geven wij onze gasten een onvergetelijke ervaring. Schuif aan met uw Dinercheque en maak u klaar voor een unieke ervaring bij de Dyck. De evenementenlocatie en het restaurant zijn eigentijds ingericht met industriële kenmerken. Ze vormen een verrassend contrast met de authentieke boerenschuur uit 1930. Samen zorgen de locaties voor een unieke ervaring van comfort, gecombineerd met de sfeer van het boerenbedrijf.

De Dyck is misschien wel de beste plek om uw Dinerbon te besteden. Voor een echte unieke ervaring en heerlijk eten heten wij u welkom bij de Dyck!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10