Restaurant Dochters

Dinerbon Zevenhoven Restaurant Dochters
Adres
Dorpsstraat 1
2435 AJ Zevenhoven
Telefoon
0172-53 47 29
Dinerbon Zevenhoven Restaurant Dochters

Bent u op zoek naar een leuk restaurant om uw dinerbon te besteden in Zevenhoven? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Dochters. Dit knusse restaurant is gevestigd aan de Dorpsstraat 1 in een gezellig hoekpand met rode daken. Dochters is een kleinschalig restaurant, wat ertoe leidt dat wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt u de gehele avond met alle aandacht die u verdient zal kunnen genieten! De bediening zal ervoor zorgen dat het u aan niet ontbreekt en u graag adviseren over de gerechten en bijpassende wijnen.

De chef de cuisine van restaurant Dochters is Paul van der Meij, de voormalig chef van restaurant het Amstel, Le Carnard Sauvage en Graaf van het Hoogveen. Met zijn ruime ervaring in het vak en zijn passie voor koken zorgt hij er iedere avond voor dat de lekkerste gerechten voor u op tafel komen. U kunt een keuze maken uit het à la carte menu, dat een aantal keer per jaar wisselt. Op die manier kunnen er altijd verse en seizoensgebonden producten worden aangeboden. Ook kunt u met uw dinerbon voor €37,50 genieten van een wekelijks wisselend 3-gangen menu van de chef. Kom proeven van onder andere gebakken hazenrugfilet met een kornoelje chutney of een gebakken zeeduivelfilet die wordt geserveerd met een morielje en tomatendressing.

Klinkt dit restaurant u goed in de oren? Reserveer dan snel een tafel en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek aan restaurant Dochters in Zevenhoven!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10