De Sniep (vanaf 12 personen)

Dinerbon Zoetermeer De Sniep (vanaf 12 personen)
Adres
Broekwegschouw 211
2726 LC Zoetermeer
Telefoon
079 - 3300980
Dinerbon Zoetermeer De Sniep (vanaf 12 personen)
Dinerbon Zoetermeer De Sniep (vanaf 12 personen)

Wist u dat u met uw dinercheque de mogelijkheid heeft om te gaan dineren in verschillende restaurants die onderdeel zijn van een hotel? Dit is leuk omdat deze restaurants vaak net een beetje een andere sfeer hebben dan gewoonlijk. Met uw dinerbon kunt u bijvoorbeeld heerlijk ontspannen dineren in Hotel-Restaurant de Sniep te Zoetermeer. De Sniep is de perfecte locatie voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner, en is tevens uiterst geschikt voor feesten en partijen. In de loop van 38 jaar is Hotel-Restaurant de Sniep uitgegroeid tot een stabiele en gedegen naam, waar gastvrijheid, smaak en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In dit sfeervolle restaurant kunt u ontspannen à la carte dineren. Veel van de in de keuken gebruikte producten en ingrediënten zijn afkomstig van lokale ondernemers die veel zorg dragen over hun producten. Met uw dinerbon bezorgen wij u op die manier een optimale smaakbeleving!

In het restaurant kunt u à la carte genieten van een gevarieerde reeks seizoens- en streekgerechten. Restaurant de Sniep is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner, dus u bent de hele dag door van harte welkom. Bij mooi weer kunt u bovendien op het zonnige terras genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast beschikt de Sniep over zes smaakvol ingerichte dinerzalen. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Geen probleem, daar houden ze in de keuken graag rekening mee!

Ga gerust eens met uw dinercheque langs bij Restaurant & hotel de Sniep, Het team hoopt dat ze  snel mogen ontvangen voor een  aangename culinaire ervaring! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10