Restaurant Hoeve Kromwijk

Dinerbon Zoetermeer Restaurant Hoeve Kromwijk
Adres
Voorweg 133
2716NH Zoetermeer
Telefoon
079 - 321 74 98
Dinerbon Zoetermeer Restaurant Hoeve Kromwijk
Dinerbon Zoetermeer Restaurant Hoeve Kromwijk

Verstopt in een prachtige monumentale boerderij uit 1871, vindt u heel bijzonder restaurant. De boerderij is inmiddels al meerdere keren grondig gerestaureerd en is op dit moment in topstaat.Op deze historische plek wordt gekookt met passie en op zeer hoog niveau onder de leiding van Dennis Bruinzeel.

 

Betaalbare klasse, dat streven ze na bij Hoeve Kromwijk. Verwacht dus fantastische culinaire hoogstandjes tegen een zeer betaalbare prijs. Het restaurant wordt gerund door Jeffrey en Marijke van Dijk, die samen een grote passie voor het horeca vak delen. Beide hebben een indrukkende carrière in de horeca achter de rug, met ervaring bij uiteenlopende restaurants. Het menu bestaat uit veel kleine hapjes, dus u kunt u lekker laten verwennen bij Hoeve Kromwijk. U drinkt er naast de gebruikelijke frisdranken, wijnen en bieren ook de heerlijkste cocktails.

 

U bestelt bovendien al een 3-gangen menu vanaf € 29,50, dus voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Hier krijgt u dus echt waar voor uw dinerbon of dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10