SnowWorld Zoetermeer

Dinerbon Zoetermeer SnowWorld Zoetermeer
Adres
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Telefoon
079 3202 202

In winterse sferen genieten doe je bij SnowWorld Zoetermeer

Ben je een echte wintersportliefhebber, ben je druk aan het trainen voor je eerste wintersportvakantie of woon je simpelweg in Zoetermeer of omgeving en ben je op zoek naar een sfeervol en gezellig restaurant? In alle gevallen is het een erg verstandige keuze om met je dinerbon langs te komen bij SnowWorld Zoetermeer. Hier kun je in een van de vele restaurant genieten in winterse sferen met je partner, met vrienden of met de hele familie. Je hebt de keuze uit een heerlijk zonneterras, een van de drie restaurants en twee leuke bars, volledig in Oostenrijkse sfeer. Of je nu graag vlees eet, vis eet of vegetarisch bent, voor iedere smaak biedt het restaurant voldoende aanbod.

Een echte wintersportbeleving staat centraal met je dinerbon bij SnowWorld Zoetermeer

Een echte wintersportbeleving staat centraal bij SnowWorld Zoetermeer. Je kunt genieten van een overheerlijke barbecue, een klassieke schnitzel en bijpassende dranken. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige tafelbarbecue of een leuke borrel in Timmy’s Skybar. Dit is een après-ski bar op maar liefst 80 meter hoogte. De bar is toegankelijk vanaf piste drie of via een trap aan de buitenzijde. Vanaf de bar heb je een geweldig uitzicht over het Groene Hart. Kom je binnenkort ook langs met je dinercheque bij SnowWorld Zoetermeer?

Bij SnowWorld Zoetermeer kun je ook à la carte dineren

Wil je met de dinercheque een avond uit, dan is à la carte dineren echt iets voor jou. Dit kan bij Bistro SnowWorld en zowel grote groepen als kleine groepen zijn van harte welkom. Het sfeervolle zelfbedieningsrestaurant biedt een uitzicht op de pistes van SnowWorld Zoetermeer en hier kun je genieten van een lekker broodje, een goede kop soep, een snelle snack of een warme maaltijd. Voor een korte stop kun je hier ook terecht voor een kop koffie, een warme chocomel en natuurlijk een lekker stukje apfelstrudel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10