Woodstone Zoetermeer

Dinerbon Zoetermeer Woodstone Zoetermeer
Adres
Oostwaarts 25
2711BA Zoetermeer
Telefoon
079 3031730
Dinerbon Zoetermeer Woodstone Zoetermeer
Dinerbon Zoetermeer Woodstone Zoetermeer
Dinerbon Zoetermeer Woodstone Zoetermeer
Dinerbon Zoetermeer Woodstone Zoetermeer

Pizza Woodstone, pizza maar dan anders

Trek in een pizza, maar je wilt nu eens niet een snelle hap op de bank voor de buis? Dan moet je eens bij Italiaans restaurant Woodstone in Zoetermeer binnenlopen. Hier worden de pizza's niet gemaakt, maar gecreëerd. Hier kun je genieten van pizza's die met zorg, creativiteit en liefde zijn gecreëerd. Ben je aan het lijnen? Geen probleem. Bij Woodstone zijn er pizza's voor vegetariërs, gluten vrije pizza's en ook calorie arme pizza's. Iedereen kan hier terecht voor een heerlijk diner. Vanzelfsprekend staat er meer op de menukaart dan enkel pizza. Pasta's, salades, broodjes en heerlijke desserts. Alles gaat vergezeld van een heerlijk glas wijn, dus waar wacht je nog op? Oh ja, neem de dinerbon of dinercheque mee, want daar kun je hier mee afrekenen.

Woodstone, modern, vriendelijk en super lekker!

Als je het restaurant binnenstapt, voel jij je direct op jouw gemak. Het restaurant is netjes en strak ingericht. Groot, maar zeker niet "koud". De open keuken maakt het mogelijk te zien hoe jouw pizza wordt samengesteld en gebakken. De dag verse ingrediënten worden gebruikt om de meest verrassende pizza’s en andere gerechten te creëren. Wat denk je bijvoorbeeld van een pizza carpaccio van ossenhaas met pompoen- en zonnebloempitten, kaas en rucola besprenkeld met pesto? Dit is maar één van de vele creaties. Over bediening en prijs kunnen we kort zijn: vriendelijk en TOP!

Een gezellig avondje uit in klein of groot gezelschap

Italiaans restaurant Woodstone vindt je in het Stadshart van Zoetermeer, aan het Oostwaarts 25. Het restaurant is 7 dagen per week open van 16.00 uur tot 23.00 uur. Woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Op een steenworp afstand vindt je de schouwburg, bioscoop en casino. Je kunt er dus een mooi avondje uit van maken. Je kunt hier ook terecht met grotere groepen, maar dan is het handig als je even reserveert: 079 – 303 17 30. Nogmaals: vergeet jouw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen, dan wordt het nóg voordeliger! Natuurlijk kun je ook hier de rekening voldoen met jouw Dinerbon of Dinercheque.

Woodstone Zoetermeer
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10